Λύση για τον τόπο μας.

Λύση για τον τόπο μας.

Τ’ ακούς κε Δήμαρχε μας, θέλει τρόπο ….

Σε όλες τις περιοχές της Ελλάδας, «περνάνε» από παπούδες σε εγγόνια ιστορίες για κρυμμένους θησαυρούς από την αρχαιότητα μέχρι την εποχή της τουρκοκρατίας και της γερμανικής κατοχής. Οι θρύλοι για τους θησαυρούς είναι, λίγο πολύ, γνωστοί και οι ίδιοι σε κάθε περιοχή αλλά με παραλλαγές.
Εκτός από τον περιβόητο χρυσό των εβραίων που έκρυψε κάπου στην Ελλάδα ο ναζί Μαξ Μέρτεν, υπάρχουν οι κάσες με τις λίρες του Αλή Πασά, το αρχαίο άγαλμα της γουρούνας με τα επτά γουρουνάκια και φυσικά το χρυσελεφάντινο άγαλμα της Αθηνάς από τον Παρθενώνα.

Αρκεί μια φήμη και τσάπες και αξίνες πιάνουν φωτιά! Θα μπορούσε να είναι η λύση για καθαρά φρεάτια, αγωγούς, πεζοδρόμια, σπίτια και οικόπεδα.
Μια διαρροή ότι σε κάποιο αγωγό ή φρεάτιο είναι κρυμμένες λίρες και χρυσός και έτοιμα τα αντιπλημμυρικά.

Print Friendly, PDF & Email

Σχόλια

σχόλια

Ο κάθε αναγνώστης του karla.news μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές.

Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του.

Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam).

Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

 

 

Search in Site

Αφήστε το σχόλιό σας

Η διεύθυνση email σας δεν δημοσιεύετε.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.