Λευκά Χριστούγεννα σε Λίμνη Πλαστήρα και Περτούλι.

Τακούδης: Χιόνια στη Δυτική Θεσσαλία από βράδυ Παρασκευής

Λευκά Χριστούγεννα σε Λίμνη Πλαστήρα και Περτούλι.


Λευκά Χριστούγεννα θα κάνουν όπως όλα δείχνουν οι χειμερινοί ποορισμοί Περτούλι και Λίμνη Πλαστήρα, καθώς σύμφωνα με τις προβλέψεις του μετεωρολόγου Φάνη Τακούδη αναμένουμε χιόνια στα ορεινά της Δυτικής Θεσσαλίας.
Την εβδομάδα που μας έρχεται τα κύρια χαρακτηριστικά του καιρού για τη Θεσσαλία,

είναι η σταδιακή πτώση της θερμοκρασίας, ενώ το Σαββατοκύριακο αναμένουμε φαινόμενα από τα δυτικά.
Ειδικότερα το Σάββατο αναμένουμε βροχές στα πεδινά και χιόνια στα ορεινά από υψόμετρο 900 μέτρων και πάνω. Η θερμοκρασία καθόλη την εβδομάδα δεν θα υπερβεί ως προς τις μέγιστες τιμές της τους 11 βαθμούς Κελσίου, ενώ οι ελάχιστες θα είναι στους 3 βαθμούς στα πεδινά και στους -1 στα ορεινά.

Ο καιρός της εβδομάδας στη Θεσσαλία

Στο Νομό ΛΑΡΙΣΑΣ
Ο καιρός θα είναι σχεδόν αίθριος. Οι άνεμοι θα είναι βόρειοι ασθενείς και στο Αιγαίο μέτριοι έως ισχυροί. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -03…11 0C. Στην ΛΑΡΙΣΑ 05…11 0C.

Στο Νομό ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ
Ο καιρός θα είναι σχεδόν αίθριος. Οι άνεμοι θα είναι βόρειοι ασθενείς και στο Αιγαίο μέτριοι έως ισχυροί. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 01…12 οC. Στον ΒΟΛΟ 06…12 οC

Στο Νομό ΤΡΙΚΑΛΩΝ
Αναμένονται αραιές συννεφιές που βαθμιαία θα πυκνώσουν και θα σημειωθούν βροχές στα πεδινά και λίγα χιόνια στα ορεινά. Οι άνεμοι θα είναι βόρειοι ασθενείς έως μέτριοι. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -02…09 οC. Στα ΤΡΙΚΑΛΑ 03…09 οC.

Στο Νομό ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ
Αναμένονται αραιές συννεφιές που βαθμιαία θα πυκνώσουν και θα σημειωθούν βροχές στα πεδινά και λίγα χιόνια στα ορεινά. Οι άνεμοι θα είναι βόρειοι ασθενείς έως μέτριοι. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -01…10 οC. Στη ΚΑΡΔΙΤΣΑ 04…10 οC.

ΤΕΤΑΡΤΗ 06.12.2017

Στο Νομό ΛΑΡΙΣΑΣ
Ο καιρός θα είναι σχεδόν αίθριος. Οι άνεμοι θα είναι βόρειοι ασθενείς και στο Αιγαίο μέτριοι έως ισχυροί. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -05…11 0C. Στην ΛΑΡΙΣΑ 04…11 0C.

Στο Νομό ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ
Ο καιρός θα είναι σχεδόν αίθριος. Οι άνεμοι θα είναι βόρειοι ασθενείς και στο Αιγαίο μέτριοι έως ισχυροί. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -01…12 οC. Στον ΒΟΛΟ 06…12 οC

Στο Νομό ΤΡΙΚΑΛΩΝ
Ο καιρός θα είναι σχεδόν αίθριος. Οι άνεμοι θα είναι βόρειοι ασθενείς έως μέτριοι. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -04…10 οC. Στα ΤΡΙΚΑΛΑ 02…10 οC.

Στο Νομό ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ
Ο καιρός θα είναι σχεδόν αίθριος. Οι άνεμοι θα είναι βόρειοι ασθενείς έως μέτριοι. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -03…11 οC. Στη ΚΑΡΔΙΤΣΑ 03…11 οC.

ΠΕΜΠΤΗ 07.12.2017

Στο Νομό ΛΑΡΙΣΑΣ
Ο καιρός θα είναι αίθριος. Οι άνεμοι θα είναι βόρειοι ασθενείς και στο Αιγαίο μέτριοι. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -05…12 0C. Στην ΛΑΡΙΣΑ 04…12 0C.

Στο Νομό ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ
Ο καιρός θα είναι αίθριος. Οι άνεμοι θα είναι βόρειοι ασθενείς και στο Αιγαίο μέτριοι. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -01…13 οC. Στον ΒΟΛΟ 06…13 οC

Στο Νομό ΤΡΙΚΑΛΩΝ
Ο καιρός θα είναι σχεδόν αίθριος. Οι άνεμοι θα είναι βόρειοι ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -04…11 οC. Στα ΤΡΙΚΑΛΑ 02…11 οC.

Στο Νομό ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ
Ο καιρός θα είναι σχεδόν αίθριος. Οι άνεμοι θα είναι βόρειοι ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -03…12 οC. Στη ΚΑΡΔΙΤΣΑ 03…12 οC.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 08.12.2017

Στο Νομό ΛΑΡΙΣΑΣ
Ο καιρός θα είναι αίθριος. Οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί ασθενείς και στο Αιγαίο μέτριοι. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -05…13 0C. Στην ΛΑΡΙΣΑ 04…13 0C.

Στο Νομό ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ
Ο καιρός θα είναι αίθριος. Οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί ασθενείς και στο Αιγαίο μέτριοι. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -01…13 οC. Στον ΒΟΛΟ 06…13 οC

Στο Νομό των ΤΡΙΚΑΛΩΝ
Ο καιρός θα είναι αίθριος. Οι άνεμοι θα είναι νότιοι ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -04…12 οC. Στα ΤΡΙΚΑΛΑ 02…12 οC.

Στο Νομό ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ
Ο καιρός θα είναι αίθριος. Οι άνεμοι θα είναι νότιοι ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -03…13 οC. Στη ΚΑΡΔΙΤΣΑ 03…13 οC.

ΣΑΒΒΑΤΟ 09-12.2017

ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑ:
· Αναμένονται συννεφιές, που θα πυκνότερες στις δυτικές περιοχές, και θα σημειωθούν βροχές στα πεδινά και χιόνια στα δυτικά ορεινά. .τα φαινόμενα θα είναι λιγότερα στις ανατολικές περιοχές

· Οι άνεμοι θα είναι νότιοι ασθενείς και στο Αιγαίο μέτριοι έως ισχυροί στρεφόμενοι σταδιακά σε βόρειους.

· Η θερμοκρασία σε πτώση 09…11 οC.

ΚΥΡΙΑΚΗ 10-12-2017

ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑ:
· Ο καιρός θα είναι σχεδόν αίθριος.

· Οι άνεμοι θα είναι βόρειοι ασθενείς και στο Αιγαίο μέτριοι.

· Η θερμοκρασία αμετάβλητη 09…12 οC.

Print Friendly, PDF & Email

Σχόλια

σχόλια

Ο κάθε αναγνώστης του karla.news μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές.

Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του.

Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam).

Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

 

 

Search in Site

Αφήστε το σχόλιό σας

Η διεύθυνση email σας δεν δημοσιεύετε.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.