Λαϊκοδημοτική βραδιά του Ρήγα Φεραίου με την Θώδη

0
627 views

Ο Α.Σ. Ρήγας φεραίος Βελεστίνου και το νομικό πρόσωπο του Δήμου Ρήγα Φεραίου συνδιοργανώνουν στο παζάρι του Βελεστίνου την καθιερωμένη ετήσια μεγάλη μουσικοχορευτική εκδήλωση – λαϊκοδημοτική βραδιά η οποία θα πραγματοποιηθεί στον αύλειο

χώρο του 1ου Δημοτικού σχολείου Βελεστίνου την Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου 2015 (ώρα έναρξης 22:30).

Στην εκδήλωση θα παραστούν οι παρακάτω αξιόλογοι μουσικοί – καλλιτέχνες του δημοτικού και λαϊκού τραγουδιού οι οποίοι θα συνοδεύονται από 6μελές επιτελείο.

ΚΩΣΤΑΣ ΜΠΑΟΣ: ΚΛΑΡΙΝΟ
ΒΙΟΛΙ: ΖΗΣΗΣ ΚΑΣΙΑΡΑΣ
ΜΠΟΥΖΟΥΚΙ: ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ
ΤΡΑΓΟΥΔΙ: ΕΦΗ ΘΩΔΗ
ΤΡΑΓΟΥΔΙ: ΕΛΛΗ ΚΟΣΜΑ
ΤΡΑΓΟΥΔΙ: ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΣΙΑΜΗΣ

ΓΛΕΝΤΙ – ΧΟΡΟΣ ……..ΜΕΧΡΙ ΠΡΩΪΑΣ……!!!!!!

Print Friendly, PDF & Email

Σχόλια

σχόλια

Προηγούμενο άρθροΠρόσκληση
Επόμενο άρθροΒραδιά έντεχνου τραγουδιού στο Περίβλεπτο
Δεν είναι εύκολο να μιλήσει κανείς για τον εαυτό του... Ας γνωριστούμε με τον Καυστικό λοιπόν. Με λένε Γιάννη και ανήκω στην γενιά των σαραντάρηδων. Έχω δυο μεγάλες αγάπες στην ζωή μου, την πένα μου και τις εξερευνήσεις. Ωστόσο, η επιστήμη του ελέγχου του νου ήταν πάντα το στοίχημα με τον εαυτό μου. Από τότε που με θυμάμαι, ήθελα απλά να κρίνω τα κοινά με τον δικό μου τρόπο - και τα κατάφερα. Διάβασα πολύ, θυσίασα πράγματα, προσπάθησα να γίνω όσο καλύτερος μπορούσα, και η προσπάθεια συνεχίζεται. Πνεύμα ανήσυχο και δραστήριο, δεν σταματώ να εμπλουτίζω τις γνώσεις μου, να παρακολουθώ ανελλιπώς τα δρώμενα σε όλα τα χωριά του δήμου μας και να τα σχολιάζω με ιδιαίτερα καυστικό τρόπο. Ευχαριστώ τους ιδιοκτήτες του karlanews για την αποδοχή τους. Ευχαριστώ επίσης προκαταβολικά όλους εσάς που θυσιάζετε τον πολύτιμο χρόνο σας για να διαβάσετε τις απόψεις μου.