Λαϊκή Συσπείρωση Δήμου Ρήγα Φεραίου!

0
585 views

laiki-sispirosi-riga-feraiouΚαταγγέλουμε την αδυναμία του Δήμου Ρ. Φεραίου να προσφέρει υπηρεσία στους δημότες μας, που με τόση έπαρση και τυμπανοκρουσίες διαλαλούσε τόσο καιρό , ότι θα υπηρετούσε !

Ο ‘’Καλλικρατικός Βασιλιάς ‘’ του Δήμου μας είναι γυμνός και μέσα στη γύμνια του περιφέρεται ρεζιλεμένος και ανήμπορος να αντιδράσει , παρ’ όλη την προαναγγελεθείσα από  δεκαπενθημέρου επέλαση του χιονιά, για άλλους χαρά , για το ‘’ βασιλιά ‘’… κρεμάλα. Βλέπετε δεν ήταν στα άμεσα της φοροκαταιγίδας και του Προυπολογισμού του ’15 , λέγεμε φτωχολογισμού, σχέδια.

Τα ‘’εργαλεία’’ του … αλάδωτα και παγωμένα , αν και με καινούρια λάστιχα ,αλλά χωρίς χειριστές – και που να τους βρει άλλωστε στους 2μηνίτες ;- … μάλλον δεν πήραν μπροστά , ούτε και την … έγκριση του Παρατηρητηρίου ΟΤΑ πήραν , να εξέλθουν των μηχανοστασίων των , να αντιμετωπίσουν τον επερχόμενο λευκό ‘’εχθρό’’ , άμεσα και αποτελεσματικά κι ο δημότης μας ακόμη και αυτή τη στιγμή να προσπαθεί μόνος του να εξυπηρετηθεί !

Πράγματι ο βασιλιάς είναι γυμνός και με τη γύμνια του δύναται μόνο να περιφέρεται σε Χριστουγενιάτικα ‘’παραδοσιακά’’ σόους με προσκαλεσμένους Μονακούς βασιλογείτονες άλλης επαρμένης Δανιμαρκίας ! ‘’ Αμ εδώ σε θέλω μπράτιμε…’’ , στην υπηρεσία του δημότη , του λαού που σε εξέλεξε να τον υπηρετήσεις και περισσότερο δε, σε κείνον που δεν σε εξέλεξε, να τον διαψεύσεις ότι είχε άδικο . Παραφράζοντας το Λουντέμη ( παρένθεση δικιά μας) ‘’Την ευτυχία ή θα την γευτείς ή θα την προετοιμάσεις για τους άλλους. Και τα δυο μαζί δε γίνεται. Η ζωή(ο δημότης ) σε διάλεξε για να την( τον) υπηρετήσεις ‘’ αλλά … !

‘’Λυπόμαστε’’ και για την αναβληθείσα παρουσίαση του ψυχοβιβλίου ψυχολόγου συγγραφέως των ΜΜΕ , που ανέλαβε ως φαίνεται τη ‘’χορηγία ‘’ του ή το πλασάρισμα , ο Δήμος μας ως … μάνατζερ , εντάσσοντας την στα πλαίσια του Χριστουγεννιάτικου ‘’πολιτιστικού’’ του μπαζαρ(ιού), αν μέχρι εκεί φτάνει η δυναμική γύμνια του … ‘’βασιλέως’’ μας ! Τι κρίμα , … θα μας λείψει και στους … fun της !

Εμπρός λοιπόν από δω και μπρος … χαρά μας να μας ‘’διαψεύδει’’ αν δύναται, καθημερινά η νεοεκλεγείσα Νέα Εποχή του κ. Νασίκα του Καλλικρατικού ΟΤΑ του Δήμου Ρήγα Φεραίου .

Η ΛΑΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ του Δήμου Ρ. Φεραίου δεν χαρίζεται ούτε χαριεντίζεται! Αγωνίζεται διεκδικεί , απαιτεί και δεν διαχειρίζεται τη φτώχεια του δημότη Ρήγα Φεραίου κάνοντας σπέκουλα στο σαρκίο του …!

Print Friendly, PDF & Email

Σχόλια

σχόλια