Κ. Μαραβέγιας: Θα τιμήσω το συμβόλαιο τιμής που υπέγραψα με όλους όσοι πίστεψαν σε μένα

Κ. Μαραβέγιας: Θα τιμήσω το συμβόλαιο τιμής που υπέγραψα με όλους όσοι πίστεψαν σε μένα

Η Νέα Δημοκρατία κατήγαγε περιφανή νίκη.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, πρωθυπουργός πλέον, αναδεικνύεται μετά και το σημερινό αποτέλεσμα σε έναν από τους πιο εμβληματικούς ίσως πολιτικούς ηγέτες της μεταπολίτευσης.
Όσο για μένα, επιθυμώ να εκφράσω την απόλυτη ευγνωμοσύνη μου για το γεγονός ότι χιλιάδες συμπολίτες μου με τίμησαν με την ψήφο τους και μου δίνουν την ευκαιρία να τους εκπροσωπήσω -όπως και όλο το λαό της Μαγνησίας- στο ελληνικό Κοινοβούλιο.

Πρόκειται για ανυπέρβλητη τιμή, καθώς μάλιστα είναι η πρώτη φορά που κατέρχομαι στον πολιτικό στίβο και οι συμπολίτες μου με περιέβαλαν με μία εμπιστοσύνη που αποτελεί για μένα ευθύνη και ηθικό καθήκον να την επιβεβαιώσω. Θα τιμήσω το συμβόλαιο τιμής που υπέγραψα με όλους όσοι πίστεψαν σε μένα. Τέλος, θα ήθελα να ευχαριστήσω από καρδιάς την οικογένειά μου για την αμέριστη στήριξή της.
www.thenewspaper.gr

Print Friendly, PDF & Email

Σχόλια

σχόλια

Ο κάθε αναγνώστης του karla.news μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές.

Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του.

Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam).

Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

 

 

Αναζήτηση

Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο Σύνδεση

Τηλέφωνα Επικοινωνίας