ΚΥ Βελεστίνου. Ημερίδα πρόληψης καρκίνου παχέως εντέρου

ΚΥ Βελεστίνου. Ημερίδα πρόληψης καρκίνου παχέως εντέρου

Η Ομάδα Υγείας του Κ.Υ Βελεστίνου στα πλαίσια ανάπτυξης και υλοποίησης προγράμματος πρόληψης και προαγωγής της υγείας του πληθυσμού ευθύνης του Κέντρου Υγείας , πραγματοποιεί Ημερίδα ενημέρωσης – πρόληψης  του καρκίνου του παχέος εντέρου με την συνεργασία του Γ. Ν. Βόλου “Αχχιλοπούλειο”, το Κ.Υ Αργαλαστής και το Κέντρο Κοινότητας  του Δήμου Ρήγα Φεραίου,την Πέμπτη, 16 Μαϊου 2019 στις 18:00 μ.μ στην αίθουσα του παλιού ΕΠΑΛ, έναντι 1ου Δημοτικού σχολείου Βελεστίνου.

Ο καρκίνος του παχέος εντέρου παγκοσμίως αποτελεί μείζον πρόβλημα υγείας.Στις δυτικές  κοινωνίες είναι ο τρίτος σε συχνότητα καρκίνος σε  άντρες και γυναίκες και η δεύτερη σε σειρά αιτία θανάτου.Στην χώρα μας αποτελεί σημαντική αιτία νοσηρότητας και θνησιμότητας και είναι η τρίτη σε σειρά θανάτου από κακοήθη νεοπλάσματα.

Η ημέρα πρόληψης του καρκίνου του παχέος εντέρου στόχο έχει, όχι μόνο την αποτελεσματική συνεργασία των τοπικών φορέων αλλά κυρίως την  ενημέρωση, ενθάρρυνση και ευαισθητοποίηση για την προάσπιση της υγείας του “κάθε ατόμου” ξεχωριστά.

 

Η Διευθύντρια του Κ.Υ

Σαρηγιάννη- Φούντα Φανή

 

ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΕΣ & ΟΜΙΛΗΤΕΣ ΗΜΕΡΙΔΑΣ

   ΣΑΡΗΓΙΑΝΝΗ ΦΑΝΗ: Δ/ντρια Κ.Υ Βελεστίνου

ΛΙΟΥΠΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ: Δ/ντης Χειρουργικής κλινικής  Γ.Ν. Βόλου

ΛΥΤΡΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ: Επιμελητής Α΄ Χειρουργικής κλινικής  Γ.Ν. Βόλου

ΚΟΥΛΤΣΙΔΑΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ: Επιμελητής Β΄ Γαστρεντερολογικής κλινικής  Γ.Ν. Βόλου

ΦΑΚΑ ΙΩΑΝΝΑ: Επιμελήτρια Β΄ Γεν. Ιατρικής Κ. Υ Βελεστίνου

ΧΟΝΔΡΟΓΙΑΝΝΗ ΝΕΟΚΛΕΙΑ: Διαιτολόγος Κ. Υ Αργαλαστής

   ΜΠΑΛΑΜΩΤΗ ΣΟΦΙΑ: Ψυχολόγος Κέντρου Κοινότητας Δ. Ρήγα Φεραίου

Print Friendly, PDF & Email

Σχόλια

σχόλια

Ο κάθε αναγνώστης του karla.news μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές.

Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του.

Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam).

Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

 

 

Αναζήτηση

Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο Σύνδεση

Τηλέφωνα Επικοινωνίας