Κρίνεται η παραμονή στο ματς Άθλος-Αετός

0
596 views

aetos-kerasias-gipedoΟ αγώνας που θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό την υπόθεση της παραμονής στο 2ο όμιλο είναι ο κυριακάτικος ανάμεσα σε Άθλο κι Αετό που θα γίνει στο Στάδιο “Αθ. Ραγάζος”. Στην 11η θέση με 9 πόντους η ομάδα του Αλμυρού, στη 10η με 11 βαθμούς αυτή της Κερασιάς.

Ο Αχιλλέας Αχιλλείου έχει προβάδισμα για τη σωτηρία μετά τους τέσσερις βαθμούς που πήρε στις δύο τελευταίες εξόδους του. Με 14, μπορεί να νοιώθει σχετικά ασφαλής αλλά δεν έχει σωθεί. Πάντως, έχοντας να παίξει εντός έδρας με Αγχίαλο κι Άθλο και αγώνα εκτός με τη Μακρινίτσα, αναμένεται να εξασφαλίσει την παραμονή.

Ο Άθλος υποδέχεται τον Αετό, μετά παίζει στο Αχίλλειο και κάνει φινάλε στις Μικροθήβες, ενώ ο Αετός, μετά τον αγώνα στον Άθλο, έχει εντός τον Πρωτεσίλαο και εντός την Αγχίαλο. Με λίγα λόγια, οι ομάδες που διεκδικούν την παραμονή έχουν ευνοϊκό πρόγραμμα, οπότε μπορούν να κερδίσουν όλα τα ματς. Κλειδί για το ποια ομάδα θα χάσει την κατηγορία είναι η αναμέτρηση της Κυριακή ανάμεσα σε Άθλο και Αετό.

Σε περίπτωση νίκης της ομάδας του Βαγγέλη Επίσκοπου, παίρνει το πάνω χέρι και εξαρτάται πλέον από τα δικά της αποτελέσματα η κατάληξη της σεζόν. Σε περίπτωση ισοπαλίας, η αγωνία παρατείνεται μέχρι το φινάλε, ενώ εάν ο Αετός καταφέρει και πάρει το διπλό, τότε μάλλον όλα ξεκαθαρίζουν.

Τέλος, μαθηματικές ελπίδες διατηρεί η Μακρινίτσα αλλά μόνο με “θαύμα” σώζει την παρτίδα. Πρέπει να κερδίσει σε Ριζόμυλο και εντός τον Αχιλλέα στα δύο ματς που έχει (μεσολαβεί το ρεπό) και παράλληλα, να μην πάρει ούτε ένα βαθμό ο Αετός.

Στην 25η αγωνιστική (28-29/3): Άθλος-Αετός, Αχιλλέας-Αγχίαλος
Στην 24η αγωνιστική (1/4): Αετός-Πρωτεσίλαος, Αχιλλέας-Άθλος
Στην 26η αγωνιστική (4-5/4): Μακρινίτσα-Αχιλλέας, ΕΜΑ-Άθλος, Αετός-Αγχίαλος

Print Friendly, PDF & Email

Σχόλια

σχόλια