Κοντοκλώτσης Γεώργιος. Ανακοίνωση υποψηφιότητας

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Ρήγα Φεραίου

Κοντοκλώτσης Γεώργιος. Ανακοίνωση υποψηφιότητας

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στο Ριζόμυλο Μαγνησίας. Είμαι παντρεμένος με την Έλσα Πάσχου και έχουμε ένα γιο τον Νίκο.

Είμαι ιδιωτικός υπάλληλος και εργάζομαι στο ΕΒΟΛ. Έχω διατελέσει επί σειρά ετών πρόεδρος των εργαζομένων της ΕΒΟΛ και είμαι Γραμματέας του Δ.Σ. Εργατικού Κέντρου Βόλου. Επίσης, είμαι Αντιπρόεδρος της ΔΗΜ.ΤΟ. της ΝΔ Ρήγα Φεραίου.

Αποφάσισα να θέσω υποψηφιότητα στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές με τον συνδυασμό “ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, ΜΠΡΟΣΤΑ” του υποψηφίου Δημάρχου Χαράλαμπου Πάσχου. Πιστεύω πως ήρθε η ώρα να αλλάξουν πολλά πράγματα στο Δήμο μας ώστε να μπορέσουμε να δώσουμε κίνητρο και ελπίδα στις νέες γενιές των συμπολιτών μας. Στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές πρεπει να αποφασίσουμε αν πρέπει να αλλάξουμε σελίδα οριστικά και να πάμε το Δήμο μας όλοι μαζί μπροστά.

Ζητώ την ψήφο σας με μεγάλη αίσθηση ευθύνης απέναντι σας και σας υπόσχομαι ότι θα προσπαθήσω να φανώ αντάξιος της εμπιστοσύνης σας.

Με τιμή,

ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος

Γεώργιος Ν. Κοντοκλώτσης

Print Friendly, PDF & Email

Σχόλια

σχόλια

Ο κάθε αναγνώστης του karla.news μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές.

Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του.

Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam).

Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

 

 

Αναζήτηση

Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο Σύνδεση

Τηλέφωνα Επικοινωνίας