Κλοπές και φθορές στο κοιμητήριο Καναλίων

Κλοπές και φθορές στο κοιμητήριο Καναλίων

Καθημερινά κρούσματα κλοπής στο νεκροταφείο Καναλίων.
Όλα τα καντήλια, τα λουλούδια και τα λάδια κάνουν φτερά από το νεκροταφείο του χωριού.!

Στόχος άγνωστων δραστών έγινε για μία ακόμη φορά το νεκροταφείο της περιοχής των Καναλίων.
Επιτήδειοι, εκμεταλλευόμενοι προφανώς τις καιρικές συνθήκες και την απουσία συγγενών των νεκρών, μπήκαν στο κοιμητήριο και έδρασαν ανενόχλητοι.

Κάτοικος των Καναλίων που πήγε στο κοιμητήριο για να ανάψει το καντήλι στη μητέρα του, διαπίστωσε ότι το μπρούτζινο καντήλι δεν ήταν στη θέση του. Παρατηρώντας διπλανά μνήματα, διαπίστωσε ότι δεν ήταν ο μόνος. Από το σύνολο των μνημάτων και στους δύο χώρους του κοιμητηρίου, όπου υπήρχαν μπρούτζινα καντήλια, λουλούδια είχαν εξαφανιστεί.

Επίσης εξαφανίζεται και το παραφινέλαιο που αφήνει εκεί ο κόσμος, στους δικούς του ανθρώπους.

Σε δηλώσεις ο κόσμος καταγγέλει το συμβάν αυτό διότι, ότι αφήνει στα αγαπημένα του πρόσωπα κάνουν φτερά!!

Τις ώρες που μπορούμε να δούμε αν υπάρχει καμία ύποπτη κίνηση δεν έχουμε διαπιστώσει τίποτα, οπότε συμπεραίνουμε ότι μπαίνουν και κλέβουν το βράδυ που είναι δύσκολο να τους δει και να τους πιάσει κάποιος, αναφέρει κάτοικος της περιοχής.

Μάλιστα εκτός από τα μνήματα που κλέβουν οι δράστες επέκτειναν πρόσφατα την «εργασία» τους και στο εκκλησάκι που βρίσκεται εντός του Κοιμητηρίου του χωριού.

Print Friendly, PDF & Email

Σχόλια

σχόλια

Ο κάθε αναγνώστης του karla.news μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές.

Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του.

Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam).

Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

 

 

Search in Site

Αφήστε το σχόλιό σας

Η διεύθυνση email σας δεν δημοσιεύετε.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.