Κλιμάκιο του Κινήματος Αλλαγής σε Κερασιά και Κανάλια

Κλιμάκιο του Κινήματος Αλλαγής σε Κερασιά και Κανάλια

Κλιμάκιο του Κινήματος Αλλαγής Μαγνησίας

με επικεφαλής τον βουλευτή Λάρισας της Δημοκρατικής Συμπαραταξης Κ. Μπαργιώτα, το μέλος της Κεντρικής Επιτροπής Κουτσούκο Δημήτρη την Γραμματέα της Ν.Ε Μαγνησίας Φούλη Τσιώμου το μέλος της Ν.Ε Λουφόπουλο Δημήτρη, τον Γραμματέα της Ν.Ε του ΠΑΣΟΚ Σακόπουλο Ιωάννη και τα μέλη της Τ.Ο του Δήμου Ρήγα Φεραίου Παπαϊωάνου Σταματία, Στεργίου Γρηγόρη επισκέφτηκε τις πληγείσες περιοχές του Δήμου και συγκεκριμένα τις περιοχές της Κερασιάς και των Καναλιών.

Είχε συνάντηση με τον αντιδήμαρχο Παπαϊωάνου Ιωάννη και τους προέδρους των τοπικών συμβουλίων Κερασιάς και Καναλιών, Χασιώτη Κερασία και Μπεφάνη Κλεάνθη αντίστοιχα καθώς και του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ρ.Φεραίου Παπαϊωάνου Τριαντάφυλλου.

Το κλιμάκιο διαπίστωσε πραγματικά τις μεγάλες ζημιές στις υποδομές και στις δύο περιοχές
Στην συνέχεια μετέβη στο Δημαρχείο του Βελεστίνου όπου είχε συνάντηση με τον Δήμαρχο Νασίκα Δ.,υπήρξε ενημέρωση για τις ζημιές καθώς και για τις ενέργειες που δρομολογήθηκαν.Ο Δήμαρχος ευχαρίστησε το κλιμάκιο για το ενδιαφέρον και την στηριξή του.

Ο κ. Μπαργιώτας εξέφρασε την συμπαράσταση του Κινήματος Αλλαγής προς τον δήμαρχο και ότι είναι στην διάθεση του, τόσο ο ίδιος όσο και το Κίνημα Αλλαγής για όποια βοήθεια χρειαστεί και δεσμεύτηκε ότι θα μεταφέρει στην Αθήνα την κατάσταση και θα είναι σε συνεχή επικοινωνία με τον Δήμο.
Πηγή: www.e-thssalia.gr

Print Friendly, PDF & Email

Σχόλια

σχόλια

Ο κάθε αναγνώστης του karla.news μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές.

Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του.

Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam).

Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

 

 

Search in Site

Αφήστε το σχόλιό σας

Η διεύθυνση email σας δεν δημοσιεύετε.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.