Κανάλια. Κλείστε ραντεβού για τις λακκούβες (fotos)

Κανάλια. Κλείστε ραντεβού για τις λακκούβες (fotos)

Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε αν έχει εξασφαλιστεί (προφανώς) κάποιο ποσό από το δήμο για να καλυφθούν οι λακκούβες που υπάρχουν στα Κανάλια, αλλά κάτι πρέπει να γίνει στο χωριό και μάλιστα άμεσα.

Μόνο που για να ικανοποιηθεί το αίτημα κάθε δημότη, ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας έπρεπε από καιρό να έχει ενημερώσει την δημοτική αρχή και αυτή με την σειρά της να μεριμνήσει να παρέμβει ο εργολάβος και να τελειώνει αυτή την υποχρέωση που βασανίζει χρόνια τώρα τα Κανάλια

Μόνο που δεν μας έχουν διευκρινίσει εάν τηρούν σειρά προτεραιότητας για τα χωριά μας.
Ξεκίνησαν μήπως από άλλο χωριό και να περιμένουμε να φτάσουν στα Κανάλια? ή ακόμα δεν ξεκίνησαν?

Ευχή όλων μας να υπάρξει άμεσο αποτέλεσμα και να σταματήσουμε να κινούμαστε στη λογική του «έλα μωρέ τώρα, ποιος νοιάζεται…».

Τα μικρά έργα, οι μικρές και για κάποιους ασήμαντες παρεμβάσεις είναι τελικά αυτές που εκτιμούμε σε πολύ μεγάλο βαθμό οι πολίτες. Απλά τα μικρά έργα είναι αυτά που αφορούν την αξιοπρέπειά τους. Οι λακκούβες που χάσκουν για χρόνια στα ίδια σημεία, χλευάζουν τον πολίτη – δημότη, του δείχνει πόσο μηδαμινή σημασία έχει ο ίδιος, ως οντότητα, για τις αρχές.

Καθημερινά ξεφυλλίζουμε και υπερηφανευόμαστε για αναφορές σε δελτία που μιλάνε για τον Ρήγα Φεραίο, τις ομορφιές του, το Ρολόι, τις παραλίες του, σε λεπτομέρειες θα κολλήσουμε;

Και όμως, αυτή η νοοτροπία της βιτρίνας πίσω από την οποία κυριαρχεί η αδιαφορία και η απόλυτη έλλειψη σεβασμού στον άνθρωπο, κάτοικο ή επισκέπτη, είναι που θα καταδικάζει μόνιμα τον Ρήγα Φεραίο στη στασιμότητα.

Αυτό αρκεί για πάντα.

 

Και στο πολυϊατρείο των Καναλίων

 

Print Friendly, PDF & Email

Σχόλια

σχόλια

Ο κάθε αναγνώστης του karla.news μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές.

Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του.

Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam).

Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

 

 

Search in Site

Αφήστε το σχόλιό σας

Η διεύθυνση email σας δεν δημοσιεύετε.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.