Κλίκες

0
34

Τις συναντάμε παντού…

Άνθρωποι χωρίς προσωπικότητα εισέρχονται σε αυτές, γεμάτοι ανασφάλειες αφού δεν μπορούν να επιβιώσουν μόνοι τους.

Το αστείο είναι ότι μέσα από αυτές προσπαθούν να προωθήσουν και τα συμφέροντά τους τα οποία στην ουσία είναι μηδαμινά… και δεν πρόκειται να υπερασπιστούν συνάνθρωπό τους αφού η λογική τους είναι περιορισμένη και αδύναμη και υπακούν σε “μάζα” με κατώτερο επίπεδο.

Είμαι ευτυχής που ποτέ στη ζωή μου δεν μπήκα σε “κλίκες” και άκουγα την συνείδησή μου και χωρίς να επηρεάζονται οι αποφάσεις μου.
Αυτό θα πει ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ!!!!!

Print Friendly, PDF & Email

Σχόλια

σχόλια

Προηγούμενο άρθροΚαναδική εταιρεία αναζητά δοκιμαστές για γλυκίσματα- Πληρώνει 30$ την ώρα
Επόμενο άρθροΗ ταινία της ημέρας (4/2/2021)
Δεν είναι εύκολο να μιλήσει κανείς για τον εαυτό του... Ας γνωριστούμε με τον Καυστικό λοιπόν. Με λένε Γιάννη και ανήκω στην γενιά των σαρανταπεντάρηδων. Έχω δυο μεγάλες αγάπες στην ζωή μου, την πένα μου και τις εξερευνήσεις. Ωστόσο, η επιστήμη του ελέγχου του νου ήταν πάντα το στοίχημα με τον εαυτό μου. Από τότε που με θυμάμαι, ήθελα απλά να κρίνω τα κοινά με τον δικό μου τρόπο - και τα κατάφερα. Διάβασα πολύ, θυσίασα πράγματα, προσπάθησα να γίνω όσο καλύτερος μπορούσα, και η προσπάθεια συνεχίζεται. Πνεύμα ανήσυχο και δραστήριο, δεν σταματώ να εμπλουτίζω τις γνώσεις μου, να παρακολουθώ ανελλιπώς τα δρώμενα σε όλα τα χωριά του δήμου μας και να τα σχολιάζω με ιδιαίτερα καυστικό τρόπο. Ευχαριστώ τους ιδιοκτήτες του karlanews για την αποδοχή τους. Ευχαριστώ επίσης προκαταβολικά όλους εσάς που θυσιάζετε τον πολύτιμο χρόνο σας για να διαβάσετε τις απόψεις μου.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.