Κατολίσθηση στο Βένετο μετά τη σφοδρή χαλαζόπτωση και βροχόπτωση

Κατολίσθηση στο Βένετο μετά τη σφοδρή χαλαζόπτωση και βροχόπτωση

Κατολίσθηση σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής στο Βένετο μετά τη σφοδρή χαλαζόπτωση και βροχόπτωση που έπληξε την περιοχή, ενώ σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της Π.Ε. Μαγνησίας, «άμεση ήταν η παρέμβαση της Περιφέρειας Θεσσαλίας, με μηχανήματα έργου».

«Οι ζημιές που προκλήθηκαν από την κατολίσθηση αποκαταστάθηκαν άμεσα λόγω της άμεσης παρέμβασης των μηχανημάτων της Περιφερειακής Ενότητας Μαγνησίας και Σποράδων υπό την καθοδήγηση της Αντιπεριφερειάρχη Δωροθέας Κολυνδρίνη.
Παράλληλα συνεχίζονται στο Βένετο κανονικά οι εργασίες συντήρησης οδικού δικτύου αρμοδιότητας Περιφέρειας Θεσσαλίας και οι οποίες βρίσκονται στην φάση των τεχνικών.

Παρεμβάσεις πραγματοποιεί η Περιφέρεια Θεσσαλίας και στην Επαρχιακή Οδό Πορταριάς – Μακρυνίτσας, στο ύψος του Περβαντορίου, με κατασκευή τοιχίου αντιστήριξης, μήκους περίπου πενήντα μέτρων, λόγω φθοράς που είχε υποστεί το υπάρχον λόγω παλαιότητας.
Σε δηλώσεις της η Αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας και Σποράδων κ. Κολυνδρίνη ανέφερε

«Η Περιφέρεια Θεσσαλίας έχει θέσει ως βασική προτεραιότητα όλα αυτά τα χρόνια την δημιουργία ενός ασφαλούς οδικού δικτύου, που θα αποσκοπεί στην ασφαλή μετακίνηση ανθρώπων και εμπορευμάτων. Πέραν από τα έργα που υλοποιούμε στην Ηπειρωτική και Νησιωτική Μαγνησία, παρεμβαίνουμε και άμεσα όπου και αν κληθούμε, όπως συνέβη το βράδυ της Κυριακής στο Βένετο με την κατάπτωση βράχων, χωμάτων και λάσπης, μετά τα έντονα καιρικά φαινόμενα.

Print Friendly, PDF & Email

Σχόλια

σχόλια

Ο κάθε αναγνώστης του karla.news μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές.

Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του.

Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam).

Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

 

 

Αναζήτηση

Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο Σύνδεση

Τηλέφωνα Επικοινωνίας