Κατερίνη: Οι εκδηλώσεις της Παραμονής Πρωτοχρονιάς

  0
  226 views

  Σε εορταστικό κλίμα η Κατερίνη ετοιμάζεται να αποχαιρετήσει το 2019 και να υποδεχθεί με αισιοδοξία και ελπίδα το 2020, την Τρίτη 31/12. Παραμονή Πρωτοχρονιάς στις 10:00 το βράδυ, στη γωνιά των ευχών – πλατεία Μακεδονίας μετράμε αντίστροφα για τον ερχομό του νέου χρόνου

  παρέα με τους the mode, το δημοφιλές μουσικό σχήμα που αναμένεται να απογειώσει το κέφι. Επιπλέον, κάνουμε τη  νύχτα – μέρα με τα πυροτεχνήματα που θα φωτίσουν τον ουρανό λίγο πριν την αλλαγή του χρόνου.

  Παράλληλα, καλώντας κοντά μας ευπαθείς ομάδες συνδημοτών μας (ηλικιωμένους, μοναχικούς συνάνθρωπους μας κ.α.) μετατρέπουμε την Παραμονή Πρωτοχρονιάς σε μία γιορτή ανθρώπινης αλληλεγγύης, συντροφικότητας και ανθρωπιάς. Γιατί γιορτάζοντας όλοι μαζί μικροί και μεγάλοι και ανταλλάσσοντας ευχές, ίσως να θυμηθούμε το αληθινό μήνυμα των γιορτών: ότι η ίδια η ζωή, ακόμα και στις πιο δύσκολες στιγμές της, είναι ένα θαύμα που πρέπει να μοιραζόμαστε όλοι μας!

  Με τον πιο εντυπωσιακό τρόπο, με πολλή μουσική, λάμψη και καλή διάθεση ο Δήμαρχος Κώστας Κουκοδήμος, δημότες και επισκέπτες φέτος για πρώτη φορά στην Κατερίνη αλλάζουμε τον χρόνο όλοι μαζί!

  Print Friendly, PDF & Email

  Σχόλια

  σχόλια

  Προηγούμενο άρθροΠροσλήψεις στην Aegean Airlines
  Επόμενο άρθροΠέννες με γαρίδες και βότκα
  Τι να πω για μένα; Είμαι ο σχεδιαστής αυτού του project που μου προτάθηκε από ένα άγνωστο τηλέφωνο τον Αύγουστο του 2010. Τέσσερις μήνες μετά το είχα έτοιμο με πρωτοποριακές δυνατότητες. Βέβαια το σαράκι της δημοσίευσης, άρχισε να με τρώει και εμένα λίγα χρόνια αργότερα, μιας και έβλεπα την τρομερή επιτυχία και απήχηση που είχε όλο αυτό που με πολύ μεράκι έφτιαξα. Τώρα γράφω και εγώ ή και δημοσιεύω άρθρα φίλων μου. Αυτό που ήθελα να ομολογήσω είναι ότι μετά την δημιουργία του karlanews, ανέλαβα πολύ σοβαρές δουλειές.