Καταργούνται από σήμερα δρομολόγια λεωφορείων της ΤΡΑΙΝΟΣΕ μεταξύ Βόλου- Λάρισας

0
132 views

Απομονώνετε ο Βόλος από σήμερα διότι η ΤΡΑΙΝΟΣΕ “κόβει” δύο δρομολόγια λεωφορείων για Λάρισα και δύο από τη Λάρισα για τον Βόλο, δημιουργώντας τεράστιο πρόβλημα στο επιβατικό κοινό που θα θελήσει να μετακινηθεί για Αθήνα και Θεσσαλονίκη, αφού δεν θα μπορεί να προλάβει πλέον τις ανταποκρίσεις.

Από σήμερα Δευτέρα 12 Αυγούστου η ΤΡΑΙΝΟΣΕ με απόφασή της κόβει τα δρομολόγια των λεωφορείων από Βόλο για Λάρισα στις 6 το πρωί και στις 18:25 το απόγευμα και από τη Λάρισα στις 7:15 το πρωί και στις 21:35 το βράδυ.
Έτσι παραμένουν μόνο τα δρομολόγια από τη πρωτεύουσα της Μαγνησίας στις 09:25 το πρωί και 12:25 το μεσημέρι και από τη Λάρισα στις 11:15 το πρωί και στις 15:35 το απόγευμα.

Σημειώνεται πως οι παραπάνω αλλαγές αφορούν στα δρομολόγια από Δευτέρα έως Παρασκευή, αφού το Σαββατοκύριακο δεν πραγματοποιούνται έτσι κι αλλιώς.

Η κίνηση αυτή της εταιρίας ιταλικών πλέον συμφερόντων (της Ferrovie) έχει επιπτώσεις στους Βολιώτες και όχι μόνο, που θέλουν να προλάβουν τις ανταποκρίσεις των αμαξοστοιχιών για Αθήνα ή Θεσσαλονίκη, βάζοντας τους σε μεγάλη ταλαιπωρία, καθώς θα πρέπει να περιμένουν αρκετές ώρες μέχρι να έρθει το επόμενο τραίνο στη Λάρισα για να τους μεταφέρει στη συνέχεια στον προορισμό τους.
Παράλληλα οξύνει ακόμα περισσότερο την απομόνωση του Βόλου από την υπόλοιπη Ελλάδα μέσω του σιδηροδρομικού δικτύου της χώρας.

Print Friendly, PDF & Email

Σχόλια

σχόλια