Καταγγελία του επικεφαλής της Μείζονος Αντιπολίτευσης Χαρ. Πάσχου, για την παραχώρηση γραφείων

0
156

Διαβάστε την καταγγελία του επικεφαλής της Μείζονος Αντιπολίτευσης δήμου Ρήγα Φεραίου, Χαράλαμπου Πάσχου για την παραχώρηση γραφείων, όπως έφτασε στο e-mail μας.

Η καταγγελία για τις κτιριακές εγκαταστάσεις

Μετά τις αλλεπάλληλες επερωτήσεις τόσο από εμάς όσο και του επικεφαλής της Ελάσσονος Μειοψηφίας, Αποστόλη Παπαϊωάννου, για την παραχώρηση γραφείων των Μειοψηφιών κι αφού εγκαταλείψαμε άρον άρον το προηγούμενο κτίριο της ΔΕΥΑΡΦ με ενοίκιο 380 € μηνιαίως, ήρθαμε στο καινούργιο κτίριο με ενοίκιο 800 € μηνιαίως.

Αφορμή ήταν η “υγρασία” που παρουσίασε ξαφνικά το παλιό κτίριο μετά από δεκαπέντε χρόνια (όχι ότι ήταν ιδιοκτησίας του Αποστόλη Παπατόλια που είναι δημοτικός σύμβουλος της ομάδος μας) και η στέγαση γραφείων των Μειοψηφιών.

Οι μάσκες όμως, αν και ζυγώνουν οι Απόκριες, έπεσαν. Ιδού λοιπόν ο τρόπος πρόσβασης από την κεντρική είσοδο του κτιρίου (πρώην Εθνικής Τράπεζας) προς τον πρώτο όροφο όπου επρόκειτο να στεγαστούν οι Μειοψηφίες. Εμείς λοιπόν σαν Μείζονα Αντιπολίτευση, χαρίζουμε τον χώρο αυτόν στην δημοτική αρχή να στεγάσει εκεί την βιβλιοθήκη, μετακομίζοντας από το κτίριο ιδιοκτησίας του δημάρχου όπου πληρώνουμε 380 € μηνιαίως καθώς καί την Τεχνική Υπηρεσία μετακομίζοντας από το κτίριο ιδιοκτησίας τοπικού συμβούλου του κ. Νασίκα όπου πληρώνουμε 400 € μηνιαίως εξοικονομώντας έτσι 8.400 € το χρόνο για υπηρεσίες προς τους πολίτες του Δήμου μας!

 

Μετά τίς αλλεπάλληλες επερωτήσεις τόσο από εμάς όσο και του επικεφαλής τής Ελάσσονος Μειοψηφίας, Αποστόλη Παπαϊωάννου, για την παραχώρηση γραφείων των Μειοψηφιών κι αφού εγκαταλείψαμε άρον άρον το προηγούμενο κτίριο τής ΔΕΥΑΡΦ με ενοίκιο 380 € μηνιαίως, ήρθαμε στο καινούργιο κτίριο με ενοίκιο 800 € μηνιαίως. Αφορμή ήταν η "υγρασία" που παρουσίασε ξαφνικά το παλιό κτίριο μετά από δεκαπέντε χρόνια ( όχι ότι ήταν ιδιοκτησίας του Αποστόλη Παπατόλια που είναι δημ. σύμβουλος της ομάδος μας) καί η στέγαση γραφείων των Μειοψηφιών. Οι μάσκες όμως ,αν και ζυγώνουν οι Απόκριες, έπεσαν. Ιδού λοιπόν ο τρόπος πρόσβασης από την κεντρική είσοδο του κτιρίου (πρώην Εθνικής Τράπεζας) προς τον πρώτο όροφο όπου επρόκειτο να στεγαστούν οι Μειοψηφίες. Εμείς λοιπόν σαν Μείζονα Αντιπολίτευση, χαρίζουμε τον χώρο αυτόν στην δημοτική αρχή νά στεγάσει εκεί την βιβλιοθήκη , μετακομίζοντας από το κτίριο ιδιοκτησίας του δημάρχου όπου πληρώνουμε 380 € μηνιαίως καθώς καί την Τεχνική Υπηρεσία μετακομίζοντας από το κτίριο ιδιοκτησίας τοπικού συμβούλου του κ.Νασικα όπου πληρώνουμε 400 € μηνιαίως εξοικονομώντας έτσι 8.400 € το χρόνο για υπηρεσίες προς τους πολίτες του Δήμου μας!

Posted by Babis Pasxos on Friday, February 14, 2020

Print Friendly, PDF & Email

Σχόλια

σχόλια

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.