Καμαρώνει η Λαΐτσου για τον κόμβο… και τα έργα

0
976 views

Πριν λίγη ώρα είδαμε και μεις το περιβόητο βίντεο που δημοσιεύεται στο youtube από την εφημερίδα Θεσσαλία (δείτε εδώ)

Μιλάμε για πολύ γέλιο!!! Το θέατρο του παραλόγου.

Πολλά τα έργα, μας λέει η κα Λαΐτσου αλλά μέσα σε 7,5 λεπτά απολύτου φλυαρίας δεν κατονομάζει κανένα πλην του κόμβου του Βελεστίνου όπου και καμαρώνει κιόλας.

Αλήθεια κα Λαΐτσου δεν μας λέτε και μας αλλά και στον κόσμο που μας διαβάζει,

ο δημότης των Καναλίων και  της Κερασιάς  ο  οποίος έρχεται από τα Κανάλια και την Κερασιά το είδατε ότι δεν επιτρέπετε να ανέβει στο νέο κόμβο αλλά πρέπει πάλι να πάει από χλόη στο Βελεστίνο ;;;;

Ελάτε καμαρώστε για το επίτευγμά σας !!!

Αυτά για αρχή… η ώρα είναι περασμένη

Print Friendly, PDF & Email

Σχόλια

σχόλια

Προηγούμενο άρθροκαλό μήνα σε όλους απο το μέλος νάσος!!!!!!!!
Επόμενο άρθροΠεζοπορία του Πολιτιστικού Συλλόγου Κερασιάς
Δεν είναι εύκολο να μιλήσει κανείς για τον εαυτό του... Ας γνωριστούμε με τον Καυστικό λοιπόν. Με λένε Γιάννη και ανήκω στην γενιά των σαρανταπεντάρηδων. Έχω δυο μεγάλες αγάπες στην ζωή μου, την πένα μου και τις εξερευνήσεις. Ωστόσο, η επιστήμη του ελέγχου του νου ήταν πάντα το στοίχημα με τον εαυτό μου. Από τότε που με θυμάμαι, ήθελα απλά να κρίνω τα κοινά με τον δικό μου τρόπο - και τα κατάφερα. Διάβασα πολύ, θυσίασα πράγματα, προσπάθησα να γίνω όσο καλύτερος μπορούσα, και η προσπάθεια συνεχίζεται. Πνεύμα ανήσυχο και δραστήριο, δεν σταματώ να εμπλουτίζω τις γνώσεις μου, να παρακολουθώ ανελλιπώς τα δρώμενα σε όλα τα χωριά του δήμου μας και να τα σχολιάζω με ιδιαίτερα καυστικό τρόπο. Ευχαριστώ τους ιδιοκτήτες του karlanews για την αποδοχή τους. Ευχαριστώ επίσης προκαταβολικά όλους εσάς που θυσιάζετε τον πολύτιμο χρόνο σας για να διαβάσετε τις απόψεις μου.