Η αδιαφορία κάποιων ιδιοκτητών οικοπέδων στο να κόψουν τα αγριόχορτα του χώρου τους, θέτουν σε κίνδυνο τους γύρω κατοίκους.

Πέραν του ότι υπάρχει κίνδυνος πυρκαγιάς εν μέσω καύσωνος και καλοκαιριού, ο κίνδυνος από φίδια για τα μικρά παιδιά που παίζουν είναι υπαρκτός.

Διαμαρτύρονται οι κάτοικοι.

Ενωμένα Φροντιστήρια

Σε κάποιες περιπτώσεις τα αγριόχορτα ξεπέρασαν το ανθρώπινο ύψος και το ύψος των αυτοκινήτων, ενώ τα φίδια πηγαινοέρχονται από οικόπεδο σε οικόπεδο διερχόμενα τον δρόμο τρομάζοντας παιδιά και μεγάλους.

Η αδιαφορία των οικοπεδούχων, πέραν του κινδύνου, είναι εις βάρος και της τοπικής οικονομίας εφόσον αναγκάζουν την Πυροσβεστική Υπηρεσία, όποτε χρειάζεται, να τρέξει για την κατάσβεση των πυρκαγιών στα ξερά χόρτα.

Υ.Γ. Για ευνόητους λόγους δεν δημοσιεύουμε φωτογραφίες.

Print Friendly, PDF & Email

Σχόλια

σχόλια

Προηγούμενο άρθροΜήνυμα του Karla News προς τους αναγνώστες του: “Θερμή παράκληση”
Επόμενο άρθροΤο νέο πρόγραμμα της ΔΕΗ που “κουρεύει” το λογαριασμό έως 21%!
Avatar
Δεν είναι εύκολο να μιλήσει κανείς για τον εαυτό του... Ας γνωριστούμε με τον Καυστικό λοιπόν. Με λένε Γιάννη και ανήκω στην γενιά των σαραντάρηδων. Έχω δυο μεγάλες αγάπες στην ζωή μου, την πένα μου και τις εξερευνήσεις. Ωστόσο, η επιστήμη του ελέγχου του νου ήταν πάντα το στοίχημα με τον εαυτό μου. Από τότε που με θυμάμαι, ήθελα απλά να κρίνω τα κοινά με τον δικό μου τρόπο - και τα κατάφερα. Διάβασα πολύ, θυσίασα πράγματα, προσπάθησα να γίνω όσο καλύτερος μπορούσα, και η προσπάθεια συνεχίζεται. Πνεύμα ανήσυχο και δραστήριο, δεν σταματώ να εμπλουτίζω τις γνώσεις μου, να παρακολουθώ ανελλιπώς τα δρώμενα σε όλα τα χωριά του δήμου μας και να τα σχολιάζω με ιδιαίτερα καυστικό τρόπο. Ευχαριστώ τους ιδιοκτήτες του karlanews για την αποδοχή τους. Ευχαριστώ επίσης προκαταβολικά όλους εσάς που θυσιάζετε τον πολύτιμο χρόνο σας για να διαβάσετε τις απόψεις μου.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.