Εντυπωσιακοί ήταν οι έφιπποι που έκαναν την εμφάνισή τους στην παρέλαση στο Σύνταγμα για την 25η Μαρτίου, αλλά όπως όλα τα ζώα έτσι και τα άλογα είναι απρόβλεπτα στις αντιδράσεις τους.

Όπως θα δείτε και στη φωτογραφία κάποιο από τα άλογα έκανε την… ανάγκη του με τους ανθρώπους της καθαριότητας να τρέχουν για να καθαρίσουν το τοπίο..

Print Friendly, PDF & Email

Σχόλια

σχόλια

Ενωμένα Φροντιστήρια
ΠΗΓΗpieriki.blogspot.com
Προηγούμενο άρθροΚατάντια! Δείτε τι απάντησαν για τους ήρωες του 1821 (ΒΙΝΤΕΟ)
Επόμενο άρθροΤα σημαντικότερα γεγονότα που έγιναν σαν σήμερα 26 Μαρτίου
Avatar
Δεν είναι εύκολο να μιλήσει κανείς για τον εαυτό του... Ας γνωριστούμε με τον Καυστικό λοιπόν. Με λένε Γιάννη και ανήκω στην γενιά των σαραντάρηδων. Έχω δυο μεγάλες αγάπες στην ζωή μου, την πένα μου και τις εξερευνήσεις. Ωστόσο, η επιστήμη του ελέγχου του νου ήταν πάντα το στοίχημα με τον εαυτό μου. Από τότε που με θυμάμαι, ήθελα απλά να κρίνω τα κοινά με τον δικό μου τρόπο - και τα κατάφερα. Διάβασα πολύ, θυσίασα πράγματα, προσπάθησα να γίνω όσο καλύτερος μπορούσα, και η προσπάθεια συνεχίζεται. Πνεύμα ανήσυχο και δραστήριο, δεν σταματώ να εμπλουτίζω τις γνώσεις μου, να παρακολουθώ ανελλιπώς τα δρώμενα σε όλα τα χωριά του δήμου μας και να τα σχολιάζω με ιδιαίτερα καυστικό τρόπο. Ευχαριστώ τους ιδιοκτήτες του karlanews για την αποδοχή τους. Ευχαριστώ επίσης προκαταβολικά όλους εσάς που θυσιάζετε τον πολύτιμο χρόνο σας για να διαβάσετε τις απόψεις μου.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.