Θεοχάρης: Δεν χρειάζεται οι τουρίστες να διακόψουν τις διακοπές τους- Δεν υπάρχει πλέον λόγος ανησυχίας – ΒΙΝΤΕΟ

Θεοχάρης: Δεν χρειάζεται οι τουρίστες να διακόψουν τις διακοπές τους- Δεν υπάρχει πλέον λόγος ανησυχίας – ΒΙΝΤΕΟ

“Δεν είχαμε ζημιές σε κτίρια αλλά σε εξωτερικές κατασκευές και υποδομές. Έχουμε επικοινωνήσει με τους αρμοδίους

ώστε να υπάρξει άμεσος έλεγχος όλων των επιχειρήσεων τουρισμού στην περιοχή” τόνισε ο υπουργός Τουρισμού, Χάρης Θεοχάρης
μιλώντας για τη θεομηνία που έπληξε τη Χαλκιδική στην ΕΡΤ1 και την εκπομπή “Πρωινή Βάρδια” με τον Μάνο Νιφλή και τον Κώστα Αλατζά.

Ο κ. Θεοχάρης είπε ότι “θέλουμε να καθησυχάσουμε τους τουρίστες, η θεομηνία έχει περάσει. Δεν υπάρχει πλέον κανένας κίνδυνος και λόγος ανησυχίας. Δεν υπάρχει λόγος οι τουρίστες ούτε να διακόψουν τις διακοπές τους, ούτε να να τις αναβάλλουν όσοι έχουν προγραμματίσει να έρθουν”.Ο κ. Θεοχάρης πρόσθεσε ότι υπάρχει κινητοποίηση από τα αρμόδια υπουργεία και τις υπηρεσίες ώστε να αποκατασταθούν το συντομότερο δυνατόν τα προβλήματα και κοιτάμε πώς να βοηθήσουμε τις ξενοδοχειακές και άλλες μονάδες”.

Δείτε το βίντεο από την ΕΡΤ1:

Print Friendly, PDF & Email

Σχόλια

σχόλια

Ο κάθε αναγνώστης του karla.news μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές.

Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του.

Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam).

Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

 

 

Αναζήτηση

Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο Σύνδεση

Τηλέφωνα Επικοινωνίας