Θεομηνία στην Ελλάδα προβλέπει αμερικανική ιστοσελίδα – Πρόκειται για το διάστημα από τις 24 ως και τις 30 Ιανουαρίου

0
537 views

xeimonasΗ μεγαλύτερη Αμερικάνικη ιστοσελίδα καιρού, προειδοποιεί πως μετά τις 25 Ιανουαρίου η Ελλάδα θα χτυπηθεί από σφοδρό κύμα κακοκαιρίας το οποίο θα συνοδεύονται από θυελλώδεις βόρειους και πολικούς ανέμους, δριμύ ψύχος, ισχυρές καταιγίδες αλλά και ιδιαίτερα πυκνές χιονοπτώσεις ως και σε μηδενικό υψόμετρο.
Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με το

Greek-Weather.Org, η συγκεκριμένη Αμερικάνικη ιστοσελίδα καιρού η οποία να τονίσουμε ότι είχε πέσει μέρες πριν, μέσα στην πρόβλεψη της για βαρυχειμωνιά στην Ελλάδα στα τέλη Δεκεμβρίου με αρχές Ιανουαρίου και πως θα θαφτούν από το χιόνι περιοχές της Ελλάδας, όπως και έγινε στον Βόλο, τώρα προβλέπει περισσότερα χιόνια και πιο γενικευμένα σε μεγάλο κομμάτι της χώρας.

Τονίζει μέσω πρόβλεψης της σύμφωνα με το Greek-Weather.Org, πως πρόκειται κατά πάσα πιθανότητα μέσα στο χρονικό διάστημα από τις 24 ως και τις 30 Ιανουαρίου, να μας επηρεάσει μία πολική εισβολή με πολλά χιόνια και παγωνιά από την Σιβηρία… Υπενθυμίζουμε ότι η συγκεκριμένα ιστοσελίδα καιρού, πέφτει σχεδόν πάντα σε μακροπρόθεσμες προβλέψεις της, αποδεδειγμένα.
Σύμφωνα πάντως με το Greek-Weather.Org, όντως διαφαίνεται μία σημαντική αλλαγή του καιρού μετά τις 20 Ιανουαρίου σε όλη την Ελλάδα, αρχικά με νοτιάδες, υψηλές για την εποχή θερμοκρασίες αλλά και πολλές βροχοπτώσεις, ωστόσο μέσα στο χρονικό διάστημα που προβλέπει και η Αμερικάνικη ιστοσελίδα καιρού, δηλαδή από τις 24 ως και τις 30 περίπου Ιανουαρίου, θα σημειωθεί ψυχρή εισβολή σε όλη την χώρα σχεδόν, με πολλά χιόνια και καταιγίδες κατά τόπους ακραίες.
Η γνωστή Αμερικάνικη ιστοσελίδα καιρού, όπως τονίζει το Greek-Weather.Org, είναι το Accuweather.com..

Print Friendly, PDF & Email

Σχόλια

σχόλια

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.