Θέσεις εργασίας: 1.024 προσλήψεις σε ΕΥΔΑΠ και ΕΛΤΑ

Θέσεις εργασίας: 1.024 προσλήψεις σε ΕΥΔΑΠ και ΕΛΤΑ

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται μπαράζ προσλήψεων σε φορείς του ευρύτερου δημόσιου τομέα.

ΕΛΤΑ (500 θέσεις): Νέα προκήρυξη εκδόθηκε την Δευτέρα, 5 Φεβρουαρίου, για την πρόσληψη 108 εποχικών υπαλλήλων στα ΕΛΤΑ Αττικής. Ο προγραμματισμός της διοίκησης των Ελληνικών Ταχυδρομείων προβλέπει την έκδοση μιας ακόμη προκήρυξης στην Αθήνα (περίπου 50 υπαλλήλων). Οι υπόλοιπες προκηρύξεις (για 300 θέσεις) αφορούν αποκλειστικά την περιφέρεια. Θα εκδοθούν σταδιακά από τα κατά τόπους καταστήματα του φορέα.

ΕΥΔΑΠ (524 θέσεις): Εκκρεμεί η δημοσίευση στο Εθνικό Τυπογραφείο της προκήρυξης για την πρόσληψη 209 μόνιμων υπαλλήλων. Ακολουθεί η προκήρυξη μόνιμου προσωπικού, που έχει έτοιμη το ΑΣΕΠ, 103 θέσεων, Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης, στην οποία περιλαμβάνονται 95 θέσεις της ΕΥΔΑΠ. Ο κύκλος των προσλήψεων στην επιχείρηση ολοκληρώνεται με την έκδοση προκήρυξης για 220 εποχιακούς υπαλλήλους, σύμφωνα με την απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΥΔΑΠ.

Συγκοινωνίες (1.306 θέσεις): Η διοίκηση του Οργανισμού Αστικών Συγκοινωνιών Αθηνών (ΟΑΣΑ Α.Ε.) έχει υποβάλλει επείγον αίτημα για την πρόσληψη 1.306 μονίμων υπαλλήλων. Θα επιλεγούν οδηγοί, τεχνίτες και διοικητικοί. Το αίτημα αναμένεται να γίνει αποδεκτό, ωστόσο δεν έχει ακόμη προσδιοριστεί ο ακριβής χρόνος έκδοσης των προκηρύξεων.

Διαβάστε περισσότερες πληροφορίες στο workenter

Print Friendly, PDF & Email

Σχόλια

σχόλια

Ο κάθε αναγνώστης του karla.news μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές.

Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του.

Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam).

Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

 

 

Search in Site

Αφήστε το σχόλιό σας

Η διεύθυνση email σας δεν δημοσιεύετε.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.