Η 25η Μαρτίου στο Ριζόμυλο (βίντεο)

0
712 views

rizomilos-25-3-2015Με λαμπρότητα και κάθε τιμή εορτάστηκε και φέτος η Εθνική Επέτειος της 25ης Μαρτίου στο Ριζόμυλο, παρά την δυνατή βροχή που έπεφτε.

Δοξολογία και Eπιμνημόσυνη Δέηση στο Ηρώο στην πλατεία του χωριού, τέλεσε ο εφημέριος του Ναού κ. Απόστολος Ρήγας.

Οι μαθητές του Νηπιαγωγείου απήγγειλαν τα ποιήματά τους και στη συνέχεια ακολούθησε κατάθεση στεφάνων από τον Πρόεδρο του χωριού κ. Γεώργιο Ιβανούδη, από εκπρόσωπο Δημάρχου, εκ μέρους του Πολιτιστικού Συλλόγου Ριζομύλου ο κ. Ιωάννης Λουλούδης όπως επίσης και από τους άλλους φορείς της περιοχής ήτοι: Του Αγροτικού Συνεταιρισμού, του Συλλόγου Γυναικών, του Συλλόγου Συνταξιούχων, του Αθλητικού Συλλόγου ΑΣΤΕΡΑΣ, του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου και Νηπιαγωγείου και φυσικά ο Διευθυντήςντής και όλοι οι Δάσκαλοι και οι Νηπιαγωγοί του Δημοτικού Σχολείου και Νηπιαγωγείου.

Και φυσικά το παρόν στην εκδήλωση έδωσε και και ο επικεφαλής της ΛΑΙΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ Ρήγα Φεραίου κος Απόστολος Παπαϊωάννου.

Αφού κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή στην μνήμη για την ελευθερία του έθνους πεσόντων, η εκδήλωση έκλεισε με τον Εθνικό μας Ύμνο τον οποίο τραγούδησαν τα παιδιά του Δημοτικού σχολείου.

Έπειτα προσφέρθηκε κέρασμα σε όλους τους παρευρισκομένους από το Δήμο Ρήγα Φεραίου.
Ευχαριστίες επίσης στον αντιδήμαρχο κ. Τριαντάφυλλο Γκογκινούδη.

Και σε άλλα με υγεία!!


* Το βίντεο μας το έστειλε αναγνώστης μας τον οποίο και ευχαριστούμε πολύ.

Print Friendly, PDF & Email

Σχόλια

σχόλια