Τηλέφωνα καταγγελιών

Η Φάρμα Βελεστίνου έφτασε… Αθήνα

Η Φάρμα Βελεστίνου έφτασε… Αθήνα

Τα ποιοτικά γαλακτοκομικά προϊόντα της Φάρμας Βελεστίνου θα έχει την ευκαιρία να δοκιμάσει το καταναλωτικό κοινό της Αθήνας.

Από την Κυριακή 14 Απριλίου και κάθε δεύτερη Κυριακή κάθε μήνα τα προϊόντα της Φάρμας Βελεστίνου θα διατίθενται μέσω της δράσης χωρίς μεσάζοντες «ΠΟΛΙΣ ΑΙΓΆΛΕΩ ΚΑΤΕΥΘΕΊΑΝ» στο χώρο του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής – Πανεπιστημιούπολη 1 στο Αιγάλεω.

Μάλιστα, στην ανακοίνωσή τους, οι εκπρόσωποι της Φάρμα Βελεστίνου αναφέρουν:

«Ελάτε να γνωρίσετε τα ποιοτικά γαλακτοκομικά προϊόντα μας στις καλύτερες τιμές. Σας προσκαλούμε να μας επισκεφτείτε, να σας ενημερώσουμε για τον παραδοσιακό τρόπο παραγωγής των προϊόντων μας, να τα δοκιμάσετε και να μας πείτε την άποψή σας για αυτά…
ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΤΟΎΜΕ!».

Δοκιμάστε γιαούρτι από τη ΦΑΡΜΑ ΒΕΛΕΣΤΙΝΟΥ!

Print Friendly, PDF & Email

Σχόλια

σχόλια

Ο κάθε αναγνώστης του karla.news μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές.

Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του.

Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam).

Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

 

 

Search in Site

Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο Σύνδεση