Η τράπεζα πήρε το σπίτι του 38χρονου Βολιώτη

Καταρρίπτεται ο μύθος περί προστασίας της πρώτης κατοικίας

Η τράπεζα πήρε το σπίτι του 38χρονου Βολιώτη

Παρά τις δραματικές εκκλήσεις του 38χρονου Βολιώτη ελέυθερου επαγγελματία Ηλία Βαγδούτη για να σταματήσει ο πλειστηριασμός της πρώτης κατοικίας του και να υπάρξει ρύθμιση και παρα τις έντονες διαμαρτυρίες των φορέων και συλλογικοτήτων που βρέθηκαν χθες στο πλευρό του , δεν κατάφεραν να ματαιώσουν τον πλειστηριασμό του ακινήτου που διενεργούσε συμβολαιογραφείο της Λάρισας και να σώσουν το μοναδικό περιουσιακό στοιχείο του επαγγελματία.

Ο πλειστηριασμός πραγματοποιήθηκε κανονικά,υπο το βλέμμα ισχυρότατης αστυνομικής δύναμης και ανακοινώθηκε ότι το σπίτι του επαγγελματία, στο οποίο ζει ο 38χρονος Βολιώτης με την άνεργη μητέρα του, περιήλθε στην ιδιοκτησία της Τράπεζας με τιμή πρώτης προσφοράς 213.000 ευρώ.Σύμφωνα με τους φορείς που προσπάθησαν να αποτρέψουν τον πλειστηριασμό επρόκειτο για την ίδια Τράπεζα που έδωσε και την εντολή να εκτελεστεί ο πλειστηριασμός για οφειλή ποσού 42.395 ευρώ. Η Τράπεζα ήταν ανένδοτη στην εκτέλεση της εκποίησης, και κατά τη διάρκεια του πλειστηριασμού δεν υπήρξε καμία παρέμβαση από την κυβέρνηση για να σταματήσει η διαδικασία, παρά τις υποσχέσεις για προστασία της πρώτης και κύριας κατοικίας και των ευάλωτων κοινωνικών ομάδων.
Οι διαμαρτυρόμενοι παρέμειναν στον χώρο έως και τις 5 το απόγευμαν αναμένοντας η Τράπεζα να κάνει πίσω και να σταματήσει η διαδικασία έστω και την τελευταία στιγμή. Δυστυχώς, όμως, η λήξη του πλειστηριασμού βρήκε τον 38χρονο επιχειρηματία να ενημερώνεται ότι το ακίνητό του κατακυρώθηκε στην Τράπεζα.Ο κ. Βαγδούτης δεν θέλησε να κάνει καμία απολύτως δήλωση μετά την εξέλιξη αυτή και περιορίστηκε να πει ότι θα συμβουλευτεί τον δικηγόρο του.


www.thessaliatv.gr

Print Friendly, PDF & Email

Σχόλια

σχόλια

Ο κάθε αναγνώστης του karla.news μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές.

Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του.

Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam).

Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

 

 

Search in Site

Αφήστε το σχόλιό σας

Η διεύθυνση email σας δεν δημοσιεύετε.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.