Η Τιμία Κάρα του Οσίου Δαυίδ του Γέροντος στο 304 ΠΕΒ

0
132 views

Μεγάλη τιμή και ευλογία για την Τοπική μας Εκκλησία συνιστά η έλευση της Τιμίας Κάρας του Οσίου Δαυίδ του Γέροντος, εκ της ομώνυμης Ιεράς Μονής της Εύβοιας, στο Προκεχωρημένο Εργοστάσιο Βάσης Βελεστίνου 304 ΠΕΒ.

Η επίσημη υποδοχή της Τιμίας Κάρας θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου, στις 6.40 μ.μ. και αμέσως μετά θα τελεστεί ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός, μετ’ αρτοκλασίας και Θείου Κηρύγματος, στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου του εργοστασίου.

Το Σάββατο 28 Σεπτεβρίου στις 07.30 το πρωί θα τελεστεί ‘Ορθρος, Θεία λειτουργία και στη συνέχεια Αρτοκλασία στον Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου του εργοστασίου.

Ενωμένα Φροντιστήρια

Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.

Print Friendly, PDF & Email

Σχόλια

σχόλια

Προηγούμενο άρθροΣαν σήμερα 27 Σεπτεμβρίου
Επόμενο άρθροΞύλο, μηνύσεις, καταδίκες και στο τέλος… λαμπερός γάμος!
Τι να πω για μένα; Είμαι ο σχεδιαστής αυτού του project που μου προτάθηκε από ένα άγνωστο τηλέφωνο τον Αύγουστο του 2010. Τέσσερις μήνες μετά το είχα έτοιμο με πρωτοποριακές δυνατότητες. Βέβαια το σαράκι της δημοσίευσης, άρχισε να με τρώει και εμένα λίγα χρόνια αργότερα, μιας και έβλεπα την τρομερή επιτυχία και απήχηση που είχε όλο αυτό που με πολύ μεράκι έφτιαξα. Τώρα γράφω και εγώ ή και δημοσιεύω άρθρα φίλων μου. Αυτό που ήθελα να ομολογήσω είναι ότι μετά την δημιουργία του karlanews, ανέλαβα πολύ σοβαρές δουλειές.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.