Τηλέφωνα καταγγελιών

Η Παναγία Τρικεριώτισσα στα Κανάλια Μαγνησίας

Η Παναγία Τρικεριώτισσα στα Κανάλια Μαγνησίας

Μεγάλη ευλογία για την περιοχή των Καναλίων συνιστά η έλευση και ολιγοήμερη παραμονή, στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου, της Ιεράς και Θαυματουργού Εικόνος της Παναγίας Ευαγγελιστρίας της Τρικεριώτισσας, που φυλάσσεται στην ομώνυμη Ιερά Μονή της νήσου των Τρικέρων. Η Ιερά Εικόνα θα αφιχθεί την Παρασκευή 15/3, στις 12.30μ. και θα παραμείνει προς προσκύνηση και ευλογία των πιστών έως την Κυριακή της Ορθοδοξίας 17/3.

Κατά την παραμονή της Εικόνος στα Κανάλια, θα διεξαχθεί πλούσιο πρόγραμμα ιερών Ακολουθιών, το οποίο έχει ως εξής:

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 15 ΜΑΡΤΙΟΥ

12:30μ. ΥΠΟΔΟΧΗ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΤΡΙΚΕΡΙΩΤΙΣΣΑΣ

7μ.μ. ΑΚΟΛΟΥΘΙΑ ΤΟΥ ΑΠΟΔΕΙΠΝΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ 1ης ΣΤΑΣΗΣ ΤΩΝ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΩΝ ΤΗΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ και στη συνέχεια, στο Πνευματικό Κέντρο του Ιερού Ναού τα εγκαίνια της ανακαινισμένης  Δανειστικής Βιβλιοθήκης «Άνθιμος Γαζής».

ΣΑΒΒΑΤΟ 16  ΜΑΡΤΙΟΥ

7:30-10π.μ. ΟΡΘΡΟΣ – ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΕΠΙΜΝΗΜΟΣΥΝΟΣ ΔΕΗΣΗ εις μνήμην των δωρητών Δημητρίου Χατζηνικολάου και Μαρίας Σουρλίγκα-Μανέα

10:30π.μ. Ομιλία στο Πνευματικό Κέντρο, με αφορμή την έκδοση του βιβλίου του «Εγκυκλοπαιδικό Βιογραφικό Λεξικό Νεότερης Θεσσαλικής Ιστορίας» ο κος  Αντώνιος Α. Αντωνίου θα μιλήσει με θέμα «Ο ευεργετισμός και οι κοινωνικές του επιπτώσεις».

                                                                                                                                                     

5μ.μ. ΜΕΓΑΣ ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΟΣ  ΕΣΠΕΡΙΝΟΣ ΤΟΥ  ΣΑΒΒΑΤΟΥ ΜΕΤΑ ΤΗΣ ΑΚΟΛΟΥΘΙΑΣ ΤΟΥ ΑΠΟΔΕΙΠΝΟΥ & ΤΩΝ ΕΥΧΩΝ ΠΡΟ ΤΗΣ Θ. ΜΕΤΑΛΗΨΕΩΣ                                                       

6:30μ.μ. ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΑΙΝΙΑΣ ΣΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΙΕΡΟΥ ΝΑΟΥ «ΤΟ ΝΗΣΙ ΠΑΛΑΙΑ ΤΡΙΚΕΡΙ & ΤΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ»                                                                                              Επιμέλεια Παραγωγής  π. Θεόδωρου Μπατάκα  2008.

ΚΥΡΙΑΚΗ 17 ΜΑΡΤΙΟΥ ( ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ)

7:30 π.μ. ΟΡΘΡΟΣ – ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ Μ. ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ

10:30 π.μ. ΔΟΞΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΛΙΤΑΝΕΥΣΗ ΤΩΝ ΙΕΡΩΝ ΕΙΚΟΝΩΝ

4:30 μ.μ. Τελετή αναχωρήσεως της Ιεράς εικόνος.

ΤΕΛΕΣΗ ΚΑΤΑΝΥΚΤΙΚΟΥ ΕΣΠΕΡΙΝΟΥ

Καθ’ όλη τη διάρκεια της παραμονής της Ιεράς εικόνας, ο Ιερός Ναός  θα παραμένει ανοικτός από τις 7.30 π.μ. μέχρι τις 1.00 μ. και από τις 5.00μ.μ. μέχρι τις 8.00 το βράδυ.                       

Print Friendly, PDF & Email

Σχόλια

σχόλια

Ο κάθε αναγνώστης του karla.news μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές.

Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του.

Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam).

Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

 

 

Search in Site

Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο Σύνδεση