Η μόδα που σαρώνει στην Πάτρα! Με 1000 ευρώ ξαναγίνεσαι παρθένα

0
534 views

orgioΓυναίκες επιλέγουν την λύση της υμενοπλαστικής …αν τα βρουν «σκούρα» με τον «δύσκολο» πλούσιο γαμπρό!
Ολοένα και περισσότερες γυναίκες δεν λογαριάζουν το φεμινιστικό «στάτους» των τελευταίων δεκαετιών και καταφεύγουν ακόμη και στην παρθενορραφή προκειμένου να εξασφαλίσουν …

καλύτερη ζωή!

Μπορεί για τους περισσότερους να φαίνεται περίεργο, όμως ακόμη και στη σημερινή εποχή υπάρχουν άνδρες που θα ήθελαν τη γυναίκα τους παρθένα! Και ορισμένες –όταν διαπιστώσουν κάτι τέτοιο- προτιμούν να καταφύγουν άρον άρον σε πλαστικό χειρουργό προκειμένου να …τις αποκαταστήσει!

Κι ενώ άλλες κάνουν botox, πλαστική στο στήθος και λιποαναρρόφηση για να δείχνουν πιο νέες και όμορφες, κάποιες και συνήθως νέες σε ηλικία επιλέγουν να αναπλάσουν την… αγνότητά τους. Με την υμενοπλαστική η γυναίκα γίνεται και πάλι… κοριτσάκι και ο άντρας μένει με την ψευδαίσθηση ότι παντρεύτηκε παρθένα!

Σύμφωνα πάντως με τους ειδικούς, εκτιμάται ότι αυτού του είδους οι πλαστικές επεμβάσεις, ξεπερνάνε τις πέντε το μήνα σε κάθε ιδιωτικό θεραπευτήριο, με αυξητικές τάσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΡΡΑΦΕΣ …ΔΥΟ ΕΙΔΩΝ

Η προσωρινή και η μόνιμη!

Υπάρχουν δύο ειδών παρθενορραφές: η προσωρινή και η μόνιμη. Η διαφορά τους είναι στη διάρκεια. Η πρώτη δίνει την αίσθηση στον άντρα ότι η κοπέλα είναι παρθένα, όμως μετά τις πρώτες δεκαπέντε φορές που έρχονται σε ερωτική επαφή αυτή η αίσθηση χάνεται. Στη δεύτερη περίπτωση, της μόνιμης παρθενορραφής, η διάρκειά της επεκτείνεται έως και στους 6 μήνες, χρονικό διάστημα κατά το οποίο ο ανυποψίαστος άντρας μάλλον πείθεται ότι η γυναίκα του ήταν πράγματι ανέγγιχτη! Και οι δύο επεμβάσεις παρέχουν το… εφέ της αιμορραγίας του κόλπου!

Μία τέτοια επέμβαση διαρκεί περίπου 20 λεπτά , επιτυγχάνεται με τοπική αναισθησία και κοστίζει 1000 ευρώ.

Τα ράμματα, που είναι περίπου δέκα, απορροφώνται από τον οργανισμό ή πέφτουν ύστερα από 48 ώρες. Ετσι η γυναίκα μπορεί να κάνει σεξ ύστερα από δύο μέρες δίνοντας την εντύπωση ότι είναι η πρώτη της φορά.

ΠΗΓΗ: dete.gr

Print Friendly, PDF & Email

Σχόλια

σχόλια