Η Κάρλα ομορφαίνει τη ζωή μας

0
56

Να ένα ωραίο σλόγκαν – διαφήμιση της περιοχής μας για τον εσωτερικό τουρισμό ή και για την προσέλκυση κάθε σχολείου, Έλληνα ή αλλοδαπού. Με κάθε καιρό, σε κάθε εποχή είναι ελκυστική η Κάρλα.

Όση ασχήμια κι αν συν-υπάρχει. Η ομορφιά υπερτερεί, ενώ η ασχήμια είναι πάντα διορθώσιμη, με μια καλή οργάνωση και επαγγελματισμό από τη μεριά μας.

Ωραίες, νομίζουμε θα είναι, οι συναντήσεις στα cafe των χωριών μας, καλοπροαίρετο και το κέρασμα από αυτοδιοικητικούς και φίλους. Μόνο που θα πρέπει να γίνονται πιο συχνά και όχι μόνο σε μέρες ιδιαίτερες.

Ας μη δίνουμε την εντύπωση της επανάληψης ενός και του ιδίου πράγματος, έτσι απλά και μόνο για το θεαθήναι.

Το τσούγκρισμα του ποτηριού συνοδεύεται πάντα από μύριες ευχές: κυρίως για καλή υγεία ή αποκατάστασή της, για οικονομικά ή άλλα προβλήματα και -γιατί όχι;- για το γρήγορο ξεπέρασμα της πανδημίας!

Σε καιρούς δύσκολους, θυμόμαστε την ελπίδα που πεθαίνει τελευταία!

Print Friendly, PDF & Email

Σχόλια

σχόλια

Προηγούμενο άρθροΣπιτικό παγωτό σε ξυλάκι
Επόμενο άρθροΝέα ρύθμιση: Έτσι θα τακτοποιήσουν δάνεια και χρέη τα νοικοκυριά και οι επιχειρήσεις
Δεν είναι εύκολο να μιλήσει κανείς για τον εαυτό του... Ας γνωριστούμε με τον Καυστικό λοιπόν. Με λένε Γιάννη και ανήκω στην γενιά των σαρανταπεντάρηδων. Έχω δυο μεγάλες αγάπες στην ζωή μου, την πένα μου και τις εξερευνήσεις. Ωστόσο, η επιστήμη του ελέγχου του νου ήταν πάντα το στοίχημα με τον εαυτό μου. Από τότε που με θυμάμαι, ήθελα απλά να κρίνω τα κοινά με τον δικό μου τρόπο - και τα κατάφερα. Διάβασα πολύ, θυσίασα πράγματα, προσπάθησα να γίνω όσο καλύτερος μπορούσα, και η προσπάθεια συνεχίζεται. Πνεύμα ανήσυχο και δραστήριο, δεν σταματώ να εμπλουτίζω τις γνώσεις μου, να παρακολουθώ ανελλιπώς τα δρώμενα σε όλα τα χωριά του δήμου μας και να τα σχολιάζω με ιδιαίτερα καυστικό τρόπο. Ευχαριστώ τους ιδιοκτήτες του karlanews για την αποδοχή τους. Ευχαριστώ επίσης προκαταβολικά όλους εσάς που θυσιάζετε τον πολύτιμο χρόνο σας για να διαβάσετε τις απόψεις μου.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.