Σύμφωνα με τα στοιχεία που έδωσε στην δημοσιότητα η ΕΛΣΤΑΤ την 1η Ιανουαρίου του 2020 ο πληθυσμός της χώρας μας παρουσίασε οριακή μείωση, 0,06%, σε σχέση με την 1η Ιανουαρίου του 2019.

Θεωρούν ότι αυτό είναι το αποτέλεσμα της φυσικής μείωσης του πληθυσμού που ανήλθε σε 40.473 άτομα. Υπάρχει όμως κάτι το πολύ ανησυχητικό. Για να φτάσουμε στο πολύ μικρό ποσοστό της μείωσης, 0,06%, υπολόγισαν και την «καθαρή μετανάστευση» που την δίνουν στο ύψος των 34.439 ατόμων.

Δηλαδή αφαίρεσαν τους Έλληνες που ενδεχομένως ξενιτεύτηκαν λόγω της οικονομικής κρίσης πουν έφεραν οι πολιτικοί, όπως και αυτούς που απεβίωσαν. Στην θέση τους προσέθεσαν όσους μπήκαν παράνομα στην χώρα μας, με την ανοχή των πολιτικών οι οποίοι στην συνέχεια τους νομιμοποίησαν. Έτσι φτάσαμε στο 0,06%, με την προσθήκη αλλοδαπών.

Ενωμένα Φροντιστήρια

Στην συνέχεια δόθηκαν στην δημοσιότητα στοιχεία και για την «μετανάστευση», τα οποία αν μη τι άλλο θέλουν κάποια διερεύνηση.

Εκτιμούν ότι η «καθαρή μετανάστευση» ανήλθε σε 34.439 άτομα ενώ το 2018 σε 16.440 άτομα. Μας παρουσιάζουν ότι το 2020 έφυγαν 95.020 «μετανάστες» ενώ το 2018 είχαν φύγει 103.049.

Σημειώνουν μάλιστα ότι στα στοιχεία συμπεριλαμβάνονται και άτομα που βρίσκονταν στην Ελλάδα λόγω της «προσφυγικής κρίσης» την 1η Ιανουαρίου του 2020.

Αντικαθιστούν πλέον και επίσημα τον ελληνικό πληθυσμό. Ακόμη πότε έφυγαν όλοι αυτοί που μας λένε ότι έφυγαν, δεν είδαμε τίποτε. Εδώ καμιά δεκαριά ασυνόδευτα διώχνουν, όχι για τις χώρες τους αλλά για άλλες χώρες της Ευρώπης, και το διαφημίζουν, δεν θα έκαναν τίποτε για τόσες χιλιάδες; Τι μας λένε, που τα βρήκαν τα στοιχεία;

Print Friendly, PDF & Email

Σχόλια

σχόλια

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.