Η δική μου ευχή για την ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!

Η δική μου ευχή για την ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!


Αγαπητοί μου φίλοι,
ξέρουμε ότι κι ο νέος χρόνος που ήρθε, ήρθε όπως κι ο προηγούμενος κι ο παραπροηγούμενος, δηλαδή στην αρχή με χαρές και πανηγύρια, αλλά γρήγορα στη συνέχεια θα μας προσγειώσει στην πραγματικότητα κι αυτός.
Θα μου πείτε, τόσα χρόνια έχουμε συνηθίσει.

Όμως αυτή την πρώτη μέρα του χρόνου εξακολουθούμε να θέλουμε για κάποιες στιγμές να τη θεωρούμε ιερή, παραδοσιακή και να θέλουμε να τη βιώνουμε οικογενειακά, ελπίζοντας ενδόμυχα κάθε μέρα του νέου έτους να είναι όπως η πρώτη…
Αυτό ακριβώς θέλω να σας ευχηθώ και για το 2018

Κάθε στιγμή σας, του νέου έτους να είναι όπως τη στιγμή που πρωτοήρθε!

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ

Ο διαχειριστής

karl.News

Print Friendly, PDF & Email

Σχόλια

σχόλια

Ο κάθε αναγνώστης του karla.news μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές.

Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του.

Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam).

Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

 

 

Search in Site

Αφήστε το σχόλιό σας

Η διεύθυνση email σας δεν δημοσιεύετε.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.