Η Δημοτική Αρχή χρησιμοποιεί τεχνάσματα, σε ότι αφορά τις προσλήψεις του Δήμου

0
495 views

antipolitefsi-neaΓια ακόμη μια φορά η Δημοτική Αρχή προσπάθησε να παίξει με τους άνεργους της ευρύτερης περιοχής του Δήμου, προσπαθώντας να αποκρύψει τη διαδικασία πρόσληψης 10 δίμηνων συμβάσεων στον τομέα της υπηρεσίας καθαριότητας,ενώ αυτές είχαν εγκριθεί από τις 4-12-2014 και οι λόγοιείναι προφανείς!

Μετά από έντονη διαμαρτυρία μας προς την Αποκεντρωμένη  Διοίκηση, αναγκάστηκαν σήμερα, να ανακοινώσουν την προκύρηξη,δίνοντας προθεσμία υποβολής των αιτήσεων αρχής γενομένης από αύριο μέχρι την Τρίτη 16-12-2014 και ενώ μεσολαβεί Σαββατοκύριακο!!!

“Οποιος πρόλαβε τον Κύριο είδε…

Γι αυτό τον λόγο,πιστοί σ’αυτό που έχουμε εξαγγείλει, θα δημοσιεύουμε κάθε ανακοίνωση πρόσληψης,καθιστώντας, όσο μπορούμε και παρά τις τρικλοποδιές, πιο διαφανείς τις διαδικασίες για τους ανέργους του Δήμου.

Ανακοινώνεται λοιπόν από τον Δήμο, η πρόσληψη προσωπικού και συγκεκριμένα δέκα (10) ατόμων, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου 2μηνης διάρκειας, για την αντιμετώπιση εποχικών ή πρόσκαιρων αναγκών, κατά αριθμό και ειδικότητα:

ΚΩΔ. ΘΕΣΗΣ ΚΛΑΔΟΣ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΑΡΙΘ. ΑΤΟΜΩΝ ΧΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ 2(ΔΥΟ) ΜΗΝΕΣ

101 ΥΕ ΕΡΓΑΤΕΣ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ/ ΣΥΝΟΔΟΙ

ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΟΦΟΡΟΥ 6 (ΕΞΙ)

102 ΔΕ ΟΔΗΓΟΙ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΟΦΟΡΟΥ 2ΔΥΟ)

103 ΔΕ ΟΔΗΓΟΙ ΦΟΡΤΗΓΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ 2 ΔΥΟ)

Yποβολή αιτήσεων συμμετοχής

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν σχετική αίτηση και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση: Δήμος Ρήγα Φεραίου Τ.Κ. 375 00 Βελεστίνο Μαγνησίας, απευθύνοντάς την, στο Γραφείο Ανθρώπινου Δυναμικού & Διοικητικής Μέριμνας, υπόψη: κας Τζουβαράκου Βασιλικής (τηλ. επικοινωνίας: 24253- 50222).

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων αρχίζει από 12/12/2014 και λήγει την 16/12/2014.

Οι αιτήσεις θα κατατίθενται τις εργάσιμες ημέρες και κατά τις ώρες από 08.00 έως 14.00

Print Friendly, PDF & Email

Σχόλια

σχόλια

Προηγούμενο άρθροΑρμάνι Μιλάνο – Παναθηναϊκός, (Euroleague)
Επόμενο άρθροΑπό το Πολιτικό γραφείο της Βουλευτού Μαγνησίας της Ν.Δ κας Ζέττας Μακρή ανακοινώθηκαν τα εξής :
Δεν είναι εύκολο να μιλήσει κανείς για τον εαυτό του... Ας γνωριστούμε με τον Καυστικό λοιπόν. Με λένε Γιάννη και ανήκω στην γενιά των σαρανταπεντάρηδων. Έχω δυο μεγάλες αγάπες στην ζωή μου, την πένα μου και τις εξερευνήσεις. Ωστόσο, η επιστήμη του ελέγχου του νου ήταν πάντα το στοίχημα με τον εαυτό μου. Από τότε που με θυμάμαι, ήθελα απλά να κρίνω τα κοινά με τον δικό μου τρόπο - και τα κατάφερα. Διάβασα πολύ, θυσίασα πράγματα, προσπάθησα να γίνω όσο καλύτερος μπορούσα, και η προσπάθεια συνεχίζεται. Πνεύμα ανήσυχο και δραστήριο, δεν σταματώ να εμπλουτίζω τις γνώσεις μου, να παρακολουθώ ανελλιπώς τα δρώμενα σε όλα τα χωριά του δήμου μας και να τα σχολιάζω με ιδιαίτερα καυστικό τρόπο. Ευχαριστώ τους ιδιοκτήτες του karlanews για την αποδοχή τους. Ευχαριστώ επίσης προκαταβολικά όλους εσάς που θυσιάζετε τον πολύτιμο χρόνο σας για να διαβάσετε τις απόψεις μου.