Τηλέφωνα Επικοινωνίας και καταγγελιών

Η γοητευτική 28χρονη Τουρκάλα κοινοτάρχης με το τρακτέρ

Κέρδισε τον επί 10 χρόνια κοινοτάρχη του χωριού της

Η γοητευτική 28χρονη Τουρκάλα κοινοτάρχης με το τρακτέρ

Η 28χρονη Σεντά Γκιουντογάν είναι η νεότερη πρόεδρος κοινότητας στην Τουρκία και εντυπωσιάζει με την οδήγηση της σε τρακτέρ

Η Σεντά κατάφερε να κέρδισει τον επί 10 χρόνια κοινοτάρχη του χωριού της με μεγάλη διαφορά και έτσι έγινε η πρόεδρος του Ελαζίγ στην Τουρκία.

Η όμορφη νεαρή έχασε τους γονείς σε ηλικία 11 χρονών σε ατύχημα, αλλά αυτό την βοήθησε να γίνει πιο δυνατή. Είναι απόφοιτη πανεπιστημίου, την εβδομάδα δουλεύει σε ιδιωτική εταιρεία και τα Σ/Κ οδηγεί τρακτέρ, κοιτάζει τα πρόβατα και αρμέγει τις κατσίκες της.

Η Σεντά είχε ως ανταγωνισμό στις εκλογές άλλους 3 υποψήφιους άνδρες στο χωριό της και τελικά κατάφερε να κερδίσει τις ψήφους του χωριού.

Όπως λέει η ίδια, θα συνεχίσει να δουλεύει και παράλληλα να είναι η πρόεδρος του χωριού της στο οποίο γεννήθηκε και μεγάλωσε.

Πηγή: www.news.gr

Print Friendly, PDF & Email

Σχόλια

σχόλια

Ο κάθε αναγνώστης του karla.news μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές.

Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του.

Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam).

Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

 

 

Search in Site

Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο Σύνδεση