Ημερίδα στον Βόλο για το αεροδρόμιο της Νέας Αγχιάλου και την ανάπτυξη

Ημερίδα στον Βόλο για το αεροδρόμιο της Νέας Αγχιάλου και την ανάπτυξη

Η Κοινότητα Διαλόγου Σύνθεσις, με πρωτοβουλία του προέδρου της κ. Χρήστου Τριαντόπουλου, συνεχίζει τη σειρά διαλόγων της στην περιφέρεια για την ανάδειξη κρίσιμων ζητημάτων για την οικονομική και κοινωνική ανάπτυξη,

εντάσσοντάς την στον ευρύτερο κύκλο εκδηλώσεων της Κοινότητας Διαλόγου Σύνθεσις υπό τον τίτλο «Ο λόγος στους Νέους.

Ο λόγος στο Μέλλον».
Σε συνέχεια της πρόσφατης ιδιαίτερα επιτυχημένης ημερίδας στον Αλμυρό για τις μεγάλες τουριστικές επενδύσεις και την περιφερειακή ανάπτυξη, η Σύνθεσις συνδιοργανώνει, σε συνεργασία με την Πρωτοβουλία Φίλων Πολιτικού Αεροδρομίου Νέας Αγχιάλου, ημερίδα με θέμα «Πολιτικό Αεροδρόμιο Νέας Αγχιάλου και Ανάπτυξη: Ιστορία, Πορεία & Προοπτικές».

Η εν λόγω εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στον Βόλο, την Παρασκευή 15 Ιουνίου 2018, στις 20.30, στο Volos Palace.

Κατά την εκδήλωση θα τοποθετηθεί, αρχικά, ο κ. Χρήστος Τριαντόπουλος, διδάκτωρ Πολιτικής Οικονομίας και πρόεδρος της Κοινότητας Διαλόγου Σύνθεσις, και θα ακολουθήσουν με εισηγήσεις τους ο κ. Σπύρος Νιαβής, διδάκτωρ Οικονομικών και διδάσκων στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, ο κ. Γεώργιος Ζαφείρης, πρόεδρος Ένωσης Ξενοδόχων Μαγνησίας, και η κ.α Μαρία Μπρούζγου, πρόεδρος Συλλόγου Αρχιτεκτόνων Μαγνησίας και υπεύθυνη Επιτροπής Πολιτισμού και Τουρισμού ΤΕΕ. Επίσης, κατά την εκδήλωση θα τιμηθεί ο κ. Γεώργιος Σούρλας, π. υπουργός και π. αντιπρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων, για την πρωτοβουλία του αναφορικά με την ίδρυση και λειτουργία του Πολιτικού Αεροδρομίου Νέας Αγχιάλου.

Τις τοποθετήσεις των εισηγητών θα ακολουθήσουν οι τοποθετήσεις των φορέων και των παρευρισκομένων, στο πλαίσιο μίας ευρείας δημόσιας συζήτησης.

Print Friendly, PDF & Email

Σχόλια

σχόλια

Ο κάθε αναγνώστης του karla.news μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές.

Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του.

Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam).

Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

 

 

Search in Site

Αφήστε το σχόλιό σας

Η διεύθυνση email σας δεν δημοσιεύετε.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.