Ευχετήριο μήνυμα του Χαράλαμπου Πάσχου για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις

Ευχετήριο μήνυμα του Χαράλαμπου Πάσχου για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις

Εν όψει των Πανελλαδικών Εξετάσεων που ξεκινούν στις 6 Ιουνίου

θέλω να απευθυνθώ σε όλους τους μαθητές που πρόκειται να μπουν σε αυτή τη διαδικασία.

Κατ αρχήν πρόκειται για την κορυφαία δοκιμασία σε επίπεδο εκπαίδευσης που έχουν περάσει μέχρι τώρα χωρίς όμως αυτό να σημαίνει ότι όλα αρχίζουν και τελειώνουν εδώ.
Δυστυχώς το σύστημα της παιδείας μας έχει γίνει τέτοιο ώστε αυτή πλέον η κορυφαία δοκιμασία να μην εξασφαλίζει, πλην ελαχίστων εξαιρέσεων και την άμεση ή έστω την έμμεση επαγγελματική αποκατάσταση των επιτυχόντων.

Αυτό λοιπόν από μόνο του θα πρέπει να λειτουργήσει και ως μέσον αποφόρτισης για τους μαθητές μας οι οποίοι θα πρέπει να επιλέξουν εκείνες τις σχολές που θα έχουν μεγαλύτερη κατοχύρωση για μελλοντική απασχόληση και όσο το δυνατόν λιγότερη οικονομική επιβάρυνση για τους γονείς στις δύσκολες εποχές που περνάμε.

Καλή επιτυχία!

Print Friendly, PDF & Email

Σχόλια

σχόλια

Ο κάθε αναγνώστης του karla.news μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές.

Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του.

Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam).

Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

 

 

Αναζήτηση

Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο Σύνδεση

Τηλέφωνα Επικοινωνίας