Ευχαριστίες του Δημάρχου Ρήγα Φεραίου για την ένταξη σε προγράμματα του Υπουργείου Εσωτερικών

Ευχαριστίες του Δημάρχου Ρήγα Φεραίου για την ένταξη σε προγράμματα του Υπουργείου Εσωτερικών

Τις ευχαριστίες του εξέφρασε ο Δήμαρχος Ρήγα Φεραίου, κ. Δημήτρης Νασίκας για την ένταξη του στο πρόγραμμα «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ» του Υπουργείου Εσωτερικών. Συγκεκριμένα, ο κ. Νασίκας αναφέρθηκε: « Από τον Αύγουστο του 2017 έως και σήμερα, από το Υπουργείο Εσωτερικών  έχουν κατοχυρωθεί για τον Δήμο Ρήγα Φεραίου τα ποσά που ακολουθούν:1.Για συντήρηση σχολείων: 47.500 ευρώ,

2. Για αποζημιώσεις που έχουν τελεσιδικήσει με δικαστικές αποφάσεις: 40.290 ευρώ,

3. Για την αναβάθμιση των παιδικών χαρών: 211.000 ευρώ,

4. Για προμήθεια μηχανημάτων έργου: 165.000 ευρώ,

Σύνολο: 463.790 ευρώ. Για να είναι δυνατή η κατάθεση προτάσεων στα παραπάνω προγράμματα χρηματοδοτήσεων εργάστηκε το αρμόδιο στελεχιακό και πολιτικό προσωπικό του Δήμου μας στους οποίους αξίζουν συγχαρητήρια.  Για να εξασφαλιστούν οι συγκεκριμένες χρηματοδοτήσεις, μαζί με τους Αντιδημάρχους, κ.κ. Σταύρο Χατζή και Γιάννη Παπαϊωάννου επισκεφθήκαμε την 1η Οκτωβρίου 2018 την Υφυπουργό Εσωτερικών, κ. Μαρίνα Χρυσοβελώνη, προκειμένου να την ενημερώσουμε για τα σχετικά αιτήματα.

Η Υφυπουργός ενήργησε άμεσα προωθώντας τα ζητήματα αυτά. Η διοίκηση του Δήμου ευχαριστεί την συμπατριώτισσα μας  Υφυπουργό για τη συνεχή υποστήριξή της, καθώς και τον Υπουργό Εσωτερικών, κ. Αλέξανδρο Χαρίτση και τα αρμόδια στελέχη των διευθύνσεων του Υπουργείου, αφού έκαναν εκείνα που απαιτούνταν για να φτάσουν εγκαίρως στην έγκριση οι σχετικές πιστώσεις».

 

 

Print Friendly, PDF & Email

Σχόλια

σχόλια

Ο κάθε αναγνώστης του karla.news μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές.

Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του.

Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam).

Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

 

 

Αναζήτηση

Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο Σύνδεση

Τηλέφωνα Επικοινωνίας