Ετοιμασίες…

Ετοιμασίες…

Ουρές ατελείωτες σχηματίζονται έξω από τα καταστήματα ένδυσης του Βόλου και το ραφείο του κου Νίκου στο χωριό. Αιτία δεν είναι η έλευση του Πάσχα, αλλά οι επισκέψεις του κου Δημάρχου και των παρετρεχάμενων στο χωριό, ένεκα “κατεδαφίσεων”.

Τι το ήθελε και ανακοινώθηκε ότι o Δημήτρης θα έχει επισκέψεις στο χωριό; Έγινε πανικός… Όλοι άρχισαν να ψάχνουν για κοστούμι και τουαλέτες.

Και ποιος δεν έχει πει ότι θα τον συναντήσει, θα του σφίξει το χέρι, θα φωτογραφηθεί για το FaceBook, και τόσα άλλα.

Βέβαια για να μην τα ισοπεδώνουμε όλα, υπάρχουν και κείνοι που θα του θέσουν σύντομα και περιεκτικά ζητήματα ουσίας ή θα του χώσουν το Υπόμνημα στην τσέπη… αλλά και εκείνοι που πρέπει να του πουν πως ήταν και παραπροηγούμενα στο ψηφοδέλτιο του ή που πρέπει να του συστηθούν ως οι καλύτεροι για μελλοντικοί υποψήφιοι;

Καλό, πάντως, θα είναι οι υπεύθυνοι να τον προστατέψουν διότι πολλές φορές από τον ενθουσιασμό μας, το “γαρ πολύ της θλίψεως…”!

Print Friendly, PDF & Email

Σχόλια

σχόλια

Ο κάθε αναγνώστης του karla.news μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές.

Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του.

Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam).

Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

 

 

Search in Site

Αφήστε το σχόλιό σας

Η διεύθυνση email σας δεν δημοσιεύετε.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.