«ΕΚΛΟΓΕΣ 2021» γράφει το υπουργείο Εσωτερικών στο site του

Μπορεί το Μαξίμου να υποστηρίζει συνεχώς πως δεν θα γίνουν πρόωρες αγορές, όμως εδώ και αρκετό καιρό υπάρχουν αρκετές πληροφορίες για κινητικότητα και εκλογές ακόμα και μέσα στον Μάιο του 2021.

Τις πληροφορίες φαίνεται να επιβεβαιώνει και το υπουργείο Εσωτερικών, το οποίο έστω και άθελα του γράφει… «ΕΚΛΟΓΕΣ 2021» στην ιστοσελίδα του.

Ενωμένα Φροντιστήρια

Συγκεκριμένα η πλατφόρμα που υποδεικνύει στους πολίτες πού ψηφίζουν στις εκλογές είναι μία από τις πλέον χρήσιμες σε κάθε εκλογική διαδικασία. Και συνήθως υπενθυμίζει ήδη γνωστές και καταγεγραμμένες από το κράτος και την Πολιτεία πληροφορίες σε όλους εμάς, για το πού μπορούμε να ασκήσουμε το εκλογικό μας δικαίωμα.

Αν σήμερα γκουγκλάρει κάποιος «μάθε πού ψηφίζεις», η πλατφόρμα της google θα αποδώσει πρώτο-πρώτο τον σύνδεσμο με την σχετική σελίδα του υπουργείου Εσωτερικών. Μόνο που, όποιος πατήσει τον σύνδεσμο, θα δει με έκπληξη ότι στο αριστερό μέρος της οθόνης, αναγράφεται «ΕΚΛΟΓΕΣ 2021».

Θα μπορούσε να είναι πρωταπριλιάτικο αστείο. Ίσως είναι χιούμορ ποιότητας γαλάζιου μετακλητού υπαλλήλου. Μπορεί ωστόσο να είναι και κάτι παραπάνω και καθώς βρίσκεται στην επίσημη ιστοσελίδα του υπουργείου Εσωτερικών απαιτείται άμεσα μία απάντηση από την πολιτική του ηγεσία.

Print Friendly, PDF & Email

Σχόλια

σχόλια

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.