Εσπερίδα για το ρόλο του «Σύγχρονου Γεωπόνου»

0
461 views

fytoΤην Τετάρτη 24 Σεπτεμβρίου 2014 και ώρα 6:00 μμ. το Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών «Αειφόρος Αγροτική Παραγωγή και Διαχείριση Περιβάλλοντος» του Τμήματος Γεωπονίας Φυτικής Παραγωγής και Αγροτικού Περιβάλλοντος του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας σε συνεργασία με το Σύνδεσμο Θεσσαλικών Επιχειρήσεων & Βιομηχανιών διοργανώνουν εσπερίδα με θέμα «Ο Ρόλος του Σύγχρονου Γεωπόνου στη Βιομηχανία Τροφίμων». Την εκδήλωση θα

τιμήσουν με την παρουσία τους εκπρόσωποι Θεσσαλικών βιομηχανιών και επιχειρήσεων οι οποίοι μεταξύ άλλων θα αναπτύξουν θεματικές σχετικές με τη σύγχρονη πραγματικότητα της βιομηχανίας τροφίμων. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Αμφιθέατρο της Σχολής Γεωπονικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και θα χορηγηθεί βεβαίωση παρακολούθησης. Πληροφορίες στα τηλέφωνα 24210-93006 & 24210-93112 ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση aeiforospost@agr.uth.gr .

Print Friendly, PDF & Email

Σχόλια

σχόλια

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.