Ερώτηση της μείζονος μειοψηφίας Δήμου Ρήγα Φεραίου για εκδηλώσεις

0
505 views

dimarxeioΚατά τη συνεδρίαση στις 3-6-2015 του Δημ. Συμβουλίου Ρ. Φεραίου κατατέθηκε από τον επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου Ρ. Φεραίου, Χαράλαμπο Πάσχο επερώτηση η οποία αφορούσε την ανάρτηση τριών αποφάσεων στο «Διαύγεια», δύο του Νομικού Προσώπου και μια του Δήμου για εορταστικές εκδηλώσεις της εργατικής Πρωτομαγιάς που δεν έγιναν ποτέ. Στην επερώτηση του επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης, γίνεται λόγος για σχετική ανάρτηση στο διαύγεια που αφορά την έγκριση διοργάνωσης

εορταστικών – ψυχαγωγικών εκδηλώσεων για τον εορτασμό της εργατικής Πρωτομαγιάς, στα διαμερίσματα του Στεφανοβικείου, Καναλίων, Κεραμιδίου και Ελευθεροχωρίου με το ποσό των 3.216,26 ευρώ, τη διαφημιστική προβολή των εκδηλώσεων και την απευθείας ανάθεση ειδών κρεοπωλείου, κάβας και οικιακής χρήσεως (σουβλάκια, κρασιά, μπύρες, κλπ) με το ποσό των 2.080 ευρώ για τις εκδηλώσεις της εργατικής Πρωτομαγιάς στα τέσσερα προαναφερθέντα διαμερίσματα.

«Μετά από προσωπική διερεύνηση του θέματος αλλά και από μαρτυρίες κατοίκων αλλά και τοπικών συμβούλων και προέδρων, διαπιστώσαμε ότι ουδέποτε έγιναν αυτές οι εκδηλώσεις, πόσο μάλλον η διαφημιστική τους προβολή» επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση της μείζονος μειοψηφίας, που καλεί «τη δημοτική αρχή να προβεί άμεσα στην ανάκληση αυτών των απαράδεκτων αποφάσεων», τονίζοντας ότι «την επόμενη φορά δεν θα προειδοποιήσουμε αλλά θα περιμένουμε να εκτελεσθούν τα εντάλματα πληρωμής «ανάλογων» αναθέσεων, δίνοντας τη σκυτάλη στις εισαγγελικές αρχές».

Print Friendly, PDF & Email

Σχόλια

σχόλια