Επιτακτική η ανάγκη ύπαρξης ασθενοφόρου στο Κ.Υ. Βελεστίνου

Επιτακτική η ανάγκη ύπαρξης ασθενοφόρου στο Κ.Υ. Βελεστίνου

antipolitefsi-neaΔυστυχώς η κρίση στις μέρες μας έχει εισχωρήσει στην καθημερινότητα της ζωής μας σε τέτοιο βαθμό ,που πρέπει να συμβαίνουν κάποια θλιβερά γεγονότα ώστε υπενθυμίζουν σε κάποιους τον θεσμικό τους ρόλο. Και είμαστε υπεύθυνοι των γραφόμενων από μέρους μας, αναλαμβάνοντας το μερίδιο της ευθύνης που μας αναλογεί ως Μείζονα Αντιπολίτευση του δήμου Ρ.Φεραίου. Η αναφορά μας έχει σχέση με το ατυχές συμβάν προ τριών ημερών στη είσοδο του Βελεστίνου, όπου ένα νέο παιδί επιβαίνοντας σε δίκυκλο παρασύρθηκε από Ι.Χ. και παρέμεινε στο δρόμο τραυματισμένο για χρονικό διάστημα άνω των 35 λεπτών περιμένοντας το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ! Ευτυχής συγκυρία το ότι ο τραυματισμός δεν ήταν τόσο σοβαρός γιατί σε διαφορετική περίπτωση η χρονοκαθυστέρηση (σε συνδυασμό με την εκ νέου μετάβαση στο νοσοκομείο του Βόλου), θα είχε αποβεί μοιραία.

Ζητούμε από την δημοτική αρχή να επαναφέρει άμεσα το θέμα της δυσλειτουργίας του Κ.Υ.Βελεστίνου με αιχμή του δόρατος την άμεση ύπαρξη ασθενοφόρου του ΕΚΑΒ με έδρα το Κ.Υ.Βελεστίνου.

Δεν μας αρκούν οι απαντήσεις του τύπου «αποστείλαμε το τάδε έγγραφο πριν έξι μήνες» και μετά πέσαμε για ύπνο… Προτείνουμε άμεση συμβολική κατάληψη, σε συνεννόηση με την κοινωνία και τη νεολαία του τόπου μας, ώστε να ταρακουνηθούν οι υπεύθυνοι.

Παράλληλα δηλώνουμε ότι θα αναλάβουμε πρωτοβουλίες, ώστε μέσω ευαισθητοποίησης των επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στην περιοχή μας αλλά και συνδημοτών μας που έχουν την δυνατότητα, να έχουμε έτοιμη πρόταση απόκτησης δημοτικού ασθενοφόρου , πλήρως εξοπλισμένου που θα έχει έδρα μόνιμα στο Κ.Υ. Βελεστίνου. Θέλουμε να τονίσουμε προς όλες τις πλευρές πως το συγκεκριμένο θέμα δεν προσφέρεται για αντιπαράθεση και γι αυτό το λόγο δεν θα ανεβάσουμε τους τόνους.

Αντ΄ αυτού προσφερόμαστε να συμμετέχουμε δυναμικά σε οποιαδήποτε μορφής κινητοποίηση αποφασισθεί από από το Δ.Σ. καθώς επίσης βάζουμε εξ’ αρχής στο τραπέζι το εναλλακτικό σενάριο της απόκτησης δημοτικού ασθενοφόρου και ζητούμε από την δημοτική αρχή να προστρέξει στην πρόταση αυτή.

Πάσχος Χαράλαμπος Επικεφαλής Μείζονος Αντιπολίτευσης Δ.ΡΦεραίου

Print Friendly, PDF & Email

Σχόλια

σχόλια

Ο κάθε αναγνώστης του karla.news μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές.

Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του.

Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam).

Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

 

 

Search in Site

Αφήστε το σχόλιό σας

Η διεύθυνση email σας δεν δημοσιεύετε.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.