Επισκέψεις σε φορείς και υπηρεσίες από τη Μαρίνα Χρυσοβελώνη ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΡΙΝΑ ΧΡΥΣΟΒΕΛΩΝΗ

0
392 views

xrisoveloni2Στις Βόρειες Σποράδες περιόδευσε η Βουλευτής Μαγνησίας των Ανεξάρτητων Ελλήνων και εκ νέου υποψήφια, Μαρίνα Χρυσοβελώνη, όπου συναντήθηκε με κατοίκους των νησιών.

Συγκεκριμένα επισκέφτηκε τις δημόσιες υπηρεσίες των νησιών και περιόδευσε σε κεντρικές αγορές όπου συζήτησε με τους πολίτες για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στην περιοχή τους.

Ειδικότερα οι συζητήσεις περιστράφηκαν στις μειώσεις μισθών και συντάξεων με το συχνό αποκλεισμό τους από την ηπειρωτική χώρα, τα πανάκριβα ναύλα, τις ελλείψεις στα Κέντρα Υγείας, τον περιορισμό κοινωνικών παροχών, καθώς και την ατέλειωτη ταλαιπωρία και την οικονομική επιβάρυνση για τη διεκπεραίωση μια σειράς ζητημάτων (υπηρεσίες, εξετάσεις κλπ). Η κ. Χρυσοβελώνη δήλωσε ότι θα είναι – για άλλη μια φορά – στο πλευρό των κατοίκων των νησιών μας, όπως ήδη έχει κάνει μέχρι τώρα μέσα από την κοινοβουλευτική ιδιότητα, όπως άλλωστε επιβεβαιώνεται και από τις πολλαπλές επερωτήσεις και αναφορές που έχει καταθέσει ως Βουλευτής Μαγνησίας για ζητήματα που αφορούσαν τις Βόρειες Σποράδες.

Την Πέμπτη η υποψήφια Βουλευτής επισκέφτηκε τις δικαστικές φυλακές Βόλου όπου είχε μια εποικοδομητική συζήτηση τόσο με τον Διευθυντή και τους εργαζόμενους των φυλακών όσο και με τους εξωτερικούς – εσωτερικούς φρουρούς κράτησης. Τα θέματα τα οποία αναφέρθηκαν ήταν ο χώρος στέγασης των υπαλλήλων, η μισθολογική τους εξέλιξη αλλά και γενικά η απαξίωση που βιώνουν αναφορικά με το έργο που επιτελούν. Επίσης ο Διευθυντής του Ιδρύματος αναφέρθηκε στην δίκαιη απαίτηση των Διοικητικών υπαλλήλων να δικαιούνται το ανθυγιεινό επίδομα εργασίας λόγω της φύσης της εργασίας τους όπως και στο δίκαιο αίτημά τους να μην υφίστανται μειώσεις στην μισθοδοσία τους. Άλλα θέματα που συζητήθηκαν ήταν η μόνωση του κτιρίου, η ασφάλεια της εσωτερικής φρουράς, η δημιουργία αποθήκης οπλισμού και η διασφάλιση χώρου ΄΄νεκρής ζώνης΄΄ περιμετρικά της φυλακής. Η κ. Χρυσοβελώνη τόνισε πως είναι αρωγός στα δίκαια αιτήματα των υπαλλήλων και θα καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την ικανοποίηση των αιτημάτων τους.

Την ίδια ημέρα η υποψήφια Βουλευτής επισκέφτηκε την Ένωση Αποστράτων Στρατού καθώς και την Ένωση Αποστράτων Αεροπορίας όπου σε συζήτηση με τα Διοικητικά Συμβούλια των Ενώσεων τονίστηκε ο εμπαιγμός της συγκυβέρνησης ΝΔ-ΠΑΣΟΚ για τις περικοπές των συντάξεων τους. Επίσης εκδήλωσαν τις ευχαριστίες τους στην κ Χρυσοβελώνη για την μέχρι τώρα έμπρακτη στήριξη των Ανεξάρτητων Ελλήνων στα αιτήματά τους.

Κατόπιν προσκλήσεως του Δικηγορικού Συλλόγου Βόλου προς όλους τους υποψηφίους με την ιδιότητα του Δικηγόρου, η κ. Χρυσοβελώνη επισκέφτηκε τον Σύλλογο όπου συζήτησε με τα μέλη της Διοίκησης για τα ζητήματα που τους απασχολούν όπως το κτιριακό αλλά και το ασφαλιστικό σχετικά με τις συνθήκες άσκησης του δικηγορικού λειτουργήματος.

Το απόγευμα της ίδιας ημέρας η κ. Χρυσοβελώνη επισκέφτηκε την Μηλίνα , το Χόρτο και το Τρίκερι.

Print Friendly, PDF & Email

Σχόλια

σχόλια

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.