Επισκέφτηκαν το Μουσείο Λιμναίου Πολιτισμού και γνώρισαν την ιστορία της Κάρλας

Επισκέφτηκαν το Μουσείο Λιμναίου Πολιτισμού και γνώρισαν την ιστορία της Κάρλας

Το πρωί της Παρασκευής 1 Ιουνίου, οι ωφελούμενοι του Κέντρου Διημέρευσης – Ημερήσιας Φροντίδας ΑμεΑ Βόλου της ΚΕΚΠΑ-ΔΙΕΚ και του Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης ΑμεΑ Βόλου, μαζί με το προσωπικό και των δύο δομών πραγματοποίησαν εκδρομή στα Κανάλια Μαγνησίας. Εκεί, επισκέφτηκαν το Μουσείο Λιμναίου Πολιτισμού Κάρλας, όπου γνώρισαν την ιστορία της Λίμνης Κάρλας και της ζωής στα παρακάρλια χωριά με οπτικό υλικό σε κινηματογραφική οθόνη αλλά και μέσα από φωτογραφικές συλλογές τριών φωτογράφων. Επίσης, γνώρισαν το κάρλιο καράβι με τα εργαλεία του, ομοιώματα ψαράδων και ομοιώματα καλύβας, αλλά και την αναπαράσταση σε δύο μακέτες της Λίμνης Κάρλας πριν και μετά την αποξήρανση.

Στην συνέχεια κατευθύνθηκαν στην όμορφη πλατεία του χωριού όπου απόλαυσαν τον καφέ και τα αναψυκτικά τους. Όλοι τους ήταν ενθουσιασμένοι και ικανοποιημένοι.

Πηγή: www.e-thessalia.gr

Print Friendly, PDF & Email

Σχόλια

σχόλια

Ο κάθε αναγνώστης του karla.news μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές.

Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του.

Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam).

Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

 

 

Search in Site

Αφήστε το σχόλιό σας

Η διεύθυνση email σας δεν δημοσιεύετε.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.