«Επαναπρόσληψη των παρανόμως απολυμένων δημοσίων υπαλλήλων»

0
694 views

mitropoulos«Η επαναπρόσληψη όσων απολύθηκαν αντισυνταγματικά και παράνομα δηλαδή των δημοτικών αστυνομικών, των καθαριστριών, των σχολικών φυλάκων, των εργαζόμενων της ΕΡΤ, αλλά και όσων βρίσκονται σε “διαθεσιμότητα” και δεν έχουν συνταξιοδοτηθεί, αποτελεί δέσμευση του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. και του Προέδρου του», τόνισε στα «Παραπολιτικά 90,1» ο υποψήφιος Βουλευτής Αττικής του ΣΥ.ΡΙΖ.Α., Αλέξης Μητρόπουλος.

Ο κ. Μητρόπουλος είπε, επίσης, πως στα πρώτα νομοθετήματα μιας ενδεχόμενης κυβέρνησης ΣΥ.ΡΙΖ.Α. θα είναι η επαναφορά του κατώτατου μισθού στα 751 ευρώ, η επαναφορά του 13ου μισθού και η κατάργηση του ΕΝ.Φ.Ι.Α., ενώ μιλώντας για τα όρια των φορολογικών συντελεστών, διευκρίνισε, πως για να διατυπώσει συγκεκριμένες προτάσεις το Κόμμα του, θα πρέπει πρώτα να πέσουν οι αντικειμενικές αξίες, «που είναι πλαστές», όπως χαρακτηριστικά είπε, ενώ άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να τις ανακοινώσει ο Πρόεδρος του ΣΥ.ΡΙΖ.Α., Αλέξης Τσίπρας, στη συγκέντρωση του Κόμματος την Πέμπτη στην Αθήνα.

Τέλος, είπε, πως ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α. θα καταθέσει στους δανειστές αίτημα για διαγραφή του χρέους και θα διαπραγματεύεται έως ότου το πετύχει, ενώ δεν θα προχωρήσει σε καμία μονομερή ενέργεια.

Πηγή: epoli.gr

Print Friendly, PDF & Email

Σχόλια

σχόλια