Επίσκεψη του Συλλόγου Φίλων Διαχρονικού Μουσείου στην Κάρλα

Επίσκεψη του Συλλόγου Φίλων Διαχρονικού Μουσείου στην Κάρλα

Περιήγηση στον προϊστορικό οικισμό της Παλαιόσκαλας, κοντά στην λίμνη Κάρλα,

θα κάνουντα μέλη του Συλλόγου, την Κυριακή 20 Μαϊου, από τις 9.30 π.μ. Την ξενάγηση στον χώρο θα κάνει ο αρχαιολόγος Γ. Τουφεξής, ο οποίος και ανέσκαψε τον συγκεκριμένο αρχαιολογικό χώρο. Η αναχώρηση θα γίνει στις 8.30 π.μ. μπροστά από τα γραφεία του Συλλόγου στο Γενί τζαμί. Η μετάβαση θα γίνει με Ι.Χ. Για τον λόγο αυτό θα πρέπει οι ενδιαφερόμενοι εγκαίρως να ειδοποιήσουν τα μέλη του ΔΣ του Συλλόγου αν θα έρθουν με τα Ι.Χ. τους ή θα παραληφθούν από άλλα μέλη.

Εντωμεταξύ ανοιχτά θα είναι το Σάββατο 19 Μαϊου, από τις 12 το μεσημέρι μέχρι τις 2 μμ, τα γραφεία του Συλλόγου στο Γενί τζαμί. Τα μέλη αλλά και οι φίλοι του Συλλόγου μπορούν να περάσουν κατά τις παραπάνω ώρες για οποιοδήποτε ζήτημα αφορά στις δραστηριότητες του Συλλόγου. Ειδικότερα τα μέλη μπορούν να προσέλθουν προκειμένου να επικαιροποιήσουν τις κάρτες εισόδου σε δημόσιους αρχαιολογικούς χώρους και μουσεία που κατέχουν.

Print Friendly, PDF & Email

Σχόλια

σχόλια

Ο κάθε αναγνώστης του karla.news μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές.

Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του.

Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam).

Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

 

 

Search in Site

Αφήστε το σχόλιό σας

Η διεύθυνση email σας δεν δημοσιεύετε.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.