Εορταστικό πρόγραμμα Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων Δήμου Ρήγα Φεραίου

0
946 views
christmas-rigas-feraiosΈνα πλούσιο πρόγραμμα εκδηλώσεων για τα Χριστούγεννα και την υποδοχή της νέας χρονιάς προετοίμασε για τους δημότες σε όλες τις ενότητες και τους οικισμούς για φέτος ο Δήμος Ρήγα Φεραίου σε συνεργασία με το σύλλογο επαγγελματιών της περιοχής, την εκπαιδευτική κοινότητα και τη νεολαία, την Εκκλησία και όλους τους πολιτιστικούς και κοινωνικούς συλλόγους.
Στόχος της δημοτικής αρχής να δώσει την ευκαιρία στους δημότες αλλά και στους επισκέπτες της περιοχής να διασκεδάσουν και να ψυχαγωγηθούν, αφήνοντας έστω για λίγο πίσω την δύσκολη καθημερινότητα.
Αναλυτικά το πρόγραμμα έχει ως εξής :

Παρασκευή 12/12 (Πεζόδρομος Βελεστίνου, 18.00) Φωταγώγηση χριστουγεννιάτικου δέντρου στον Πεζόδρομο Βελεστίνου.  Κάλαντα απ΄όλες τις περιοχές της Ελλάδας της ορχήστρας κρουστών από τον Πολυχώρο Εκπαίδευσης & Ψυχαγωγίας «ΑΞΙΟΝ ΕΣΤΙ» με τη συνοδεία μεγαλόφωνων και κρουστών.

Σάββατο 13/12 (Δημοτικό σχολείο Ριζομύλου, 16.00) Προβολή χριστουγεννιάτικης ταινίας «Το κοριτσάκι με τα σπίρτα» από την κινηματοπαρέα Βελεστίνου.

Σάββατο 13/12 (Αγ. Γεώργιος Βελεστίνου, 19.00) Φωταγώγηση χριστουγεννιάτικου δέντρου στην κεντρική πλατεία του Αγίου Γεωργίου Βελεστίνου.
Χριστουγεννιάτικα τραγούδια και κάλαντα από τα παιδιά της Μουσικής Σχολής του Δήμου Ρήγα Φεραίου Υπό την διεύθυνση κου Σαλαγά Βασιλείου.

Κυριακή 14/12 (Πνευματικό Κέντρο Βελεστίνου, 11.00) Παρουσίαση παιδικού βιβλίου και θεατρικού «Μπορώ χωρίς αυτά» από τη συγγραφέα Νταβλαμάνου Έλενα, με ταυτόχρονη αναπαράσταση του θεατρικού έργου.

Κυριακή 14/12 (Περίβλεπτο, 19.00) Φωταγώγηση χριστουγεννιάτικου δέντρου στην κεντρική πλατεία του Περιβλέπτου.

Δευτέρα 15/12 (Αερινό, 19.00) Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις του Δήμου Ρήγα Φεραίου σε συνεργασία με τους μαθητές του Δημοτικού Σχολείου Αερινού.
Φωταγώγηση χριστουγεννιάτικου δέντρου στην κεντρική πλατεία του Αερινού.
Χριστουγεννιάτικα τραγούδια και κάλαντα από τα παιδιά της Μουσικής Σχολής του Δήμου Ρήγα Φεραίου Υπό την διεύθυνση κου Σαλαγά Βασιλείου.

Τρίτη 16/12 (Κεραμίδι, 19.00) Φωταγώγηση χριστουγεννιάτικου δέντρου στην κεντρική πλατεία του Κεραμιδίου.

Τετάρτη 17/12 (Μ. Περιβολάκι, 19.00) Φωταγώγηση χριστουγεννιάτικου δέντρου στην κεντρική πλατεία του Μ.Περιβολακίου.

Πέμπτη 18/12 (Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος, Στεφανοβίκειο, 18.00) Θα ψάλει, χορός ιεροψαλτών την ακολουθία Βυζαντινού ασματικού τυπικού Τριθέκτη υπό την διεύθυνση του πρωτοψάλτου καθηγητή Βυζαντινής μουσικής κο Καραγκούνη Κωνσταντίνου Επίκουρο Καθηγητή Μουσικολογίας της Ανωτάτης Εκκλησιαστικής Ακαδημίας Αθηνών.

Πέμπτη 18/12 (Στεφανοβίκειο, 20.00) Φωταγώγηση χριστουγεννιάτικου δέντρου στην κεντρική πλατεία του Στεφανοβικείου.
Χριστουγεννιάτικες δραστηριότητες για τα παιδιά.

Κάλαντα με την χορωδία του Πολιτιστικού Συλλόγου“Aριστοτέλης” σε συνεργασία με τη Μουσική Σχολή του Δήμου Ρήγα Φεραίου Υπό την διεύθυνση κου Σαλαγά Βασιλείου.
Ζωγραφική Προσώπου στα παιδιά από τους βοηθούς του Αϊ- Βασίλη.

Παρασκευή 19/12 (Δημοτικό σχολείο Ριζομύλου, Δημοτικό Σχολείο Στεφανοβικείου, Δημοτικό Σχολείο Καναλίων) Εκδηλώσεις Εκπλήξεων

Παρασκευή 19/12 (Ριζόμυλος, 19.00) Φωταγώγηση χριστουγεννιάτικου δέντρου στην κεντρική πλατεία του Ριζομύλου.
Χριστουγεννιάτικες δραστηριότητες για τα παιδιά.
Κάλαντα με την χορωδία του Πολιτιστικού Συλλόγου “Διάπλαση” σε συνεργασία με τη Μουσική Σχολή του Δήμου Ρήγα Φεραίου Υπό την διεύθυνση κου Σαλαγά Βασιλείου.
Ζωγραφική Προσώπου στα παιδιά από τους βοηθούς του Αϊ- Βασίλη.

Παρασκευή 19/12 (Πνευματικό Κέντρο Βελεστίνου, 21.00) Θεατρική ομάδα Βόλου ΘΡΥΑΛΛΙΔΑ “Ευτυχώς Τρελάθηκα” του συγγραφέα Ρούσο Γεώργιο, σκηνοθεσία : Μαβίδης Σπύρος.

Σάββατο 20/12 (Πεζόδρομος Βελεστίνου, 11.00) Ημέρα Αϊ – Βασίλη παιδικά και χορευτικά δρώμενα.

Σάββατο 20/12 (Πεζόδρομος Βελεστίνου, 19.00) Χριστουγεννιάτικα δρώμενα από το Γ.Ε.Λ Βελεστίνου σε συνεργασία με τους βοηθούς του Αϊ – Βασίλη.

Κυριακή 21/12 (Πεζόδρομος Βελεστίνου, 11.00) Μέρα Ξωτικών – Καλικαντζάρων – Πνεύμα Χριστουγέννων και Ζωγραφική Προσώπου για τα παιδιά από τους βοηθούς του Αϊ- Βασίλη.
Έκθεση πηλού από το δίκτυο “OΡΑΜΑ”.

Κυριακή 21/12 (Πνευματικό Κέντρο Βελεστίνου, 16.00) Προβολή χριστουγεννιάτικης ταινίας «Το κοριτσάκι με τα σπίρτα» από την κινηματοπαρέα Βελεστίνου.

Κυριακή 21/12 (Πνευματικό Κέντρο Βελεστίνου, 18.00) Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση κοινωνικής αλληλεγγύης “Χορεύουμε Μαζί για ΤΗΝ ΖΩΗ – ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ και ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ”. Η εκδήλωση διοργανώνεται από τους Πολιτιστικούς Φορείς υπό την αιγίδα του Δήμου Ρήγα Φεραίου.

Δευτέρα 22/12 (Δημοτικό σχολείο Αερινού, Δημοτικό σχολείο Αγ. Γεωργίου) Εκδηλώσεις Εκπλήξεων.

Δευτέρα 22/12 (Δημοτικό σχολείο Καναλίων, 17.00) Χριστουγεννιάτικη γιορτή της Μουσικής Σχολής του Δήμου Ρήγα Φεραίου.

Δευτέρα 22/12, (Δημοτικό σχολείο Στεφανοβικείου 18.00) Παρουσίαση παιδικού βιβλίου και θεατρικού «Μπορώ χωρίς αυτά» από τη συγγραφέα Νταβλαμάνου Έλενα, με ταυτόχρονη αναπαράσταση του θεατρικού έργου.

Δευτέρα 22/12 (Κανάλια, 18.00) Μουσική εκδήλωση στο Γηροκομείο Καναλίων

Δευτέρα 22/12 (Δημοτικό Σχολείο Κεραμιδίου, 19.30) Χριστουγεννιάτικη γιορτή της Μουσικής Σχολής του Δήμου Ρήγα Φεραίου σε συνεργασία με το Δημοτικό Σχολείο Κεραμιδίου.

Τρίτη 23/12 (Πνευματικό Κέντρο Βελεστίνου, 18.30) Βυζαντινοί Ύμνοι και Παραδοσιακά κάλαντα από όλη την Ελλάδα από τον σύνδεσμο Ιεροψαλτών Βόλου “Ιωάννης ο Κουκουζέλης”. Συνοδεύει η παραδοσιακή ορχήστρα του Ωδείου “ ΡΥΘΜΟΣ “. Θα ψάλει και θα τραγουδήσει 40μελής χορωδία.

Σάββατο 27/12 (Πνευματικό Κέντρο Βελεστίνου, 16.00) Προβολή χριστουγεννιάτικης ταινίας «Ο Γιος του Αϊ – Βασίλη» από την κινηματοπαρέα Βελεστίνου.

Σάββατο 27/12 (Πεζόδρομος Βελεστίνου, 18.30) Εκδήλωση Συλλόγου Γυναικών “Υπέρεια Κρήνη” σε συνεργασία με το Δήμο Ρήγα Φεραίου και της Μουσικής Σχολής του Δήμου Ρήγα Φεραίου.
Αναπαράσταση του Πνεύματος των Χριστουγέννων από τους βοηθούς του Αϊ – Βασίλη και το Γ.Ε.Λ Βελεστίνου.

Κυριακή 28/12 (Πεζόδρομος Βελεστίνου, 20.00) Αργεντίνικο Tango από την χορευτική ομάδα “PUERTO DEL TANGO “.

Δευτέρα 29/12 (Πεζόδρομος Βελεστίνου, 20.00 Πάρτι νεολαίας με γνωστό DJ (έξω από το χώρο του Δημαρχείου).

Τρίτη 30/12 (Πνευματικό Κέντρο Βελεστίνου, 19.00) Παρουσίαση νέου βιβλίου «Γιατί Σ’ αγαπώ» Εκδόσεις: Mελίνο της ψυχολόγου και συγγραφέως Τένια Μακρή. Συντονίζει ο δημοσιογράφος Πολύζος Σωτήριος, προλογίζει η δημοσιογράφος Ροσσάνα Πώποτα.

Κυριακή 4/1 (Κεντρική Πλατεία Κερασιάς, 18.00) Αφήγηση Χριστουγεννιάτικων παραμυθιών.

Ο Δήμος Ρήγα Φεραίου ευχαριστεί:

  •  ΜΑΘΗΤΕΣ
  • ΔΑΣΚΑΛΟΥΣ
  • ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ
  • ΕΝΩΣΗ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑΡΧΩΝ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ
  • ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ για την βοήθεια υλοποίησης του Χριστουγεννιάτικου Προγράμματος.
Print Friendly, PDF & Email

Σχόλια

σχόλια