Εξωδικαστικός συμβιβασμός Δήμου Ρήγα Φεραίου με εταιρεία πληροφορικής

Εξωδικαστικός συμβιβασμός Δήμου Ρήγα Φεραίου με εταιρεία πληροφορικής

Σε εξωδικαστικό συμβιβασμό θα προχωρήσει ο Δήμος Ρήγα Φεραίου και θα καταβάλει σε εταιρεία ανάπτυξης συστημάτων πληροφορικής με έδρα τον Βόλο το ποσό των 9.840 ευρώ. Με απόφαση του Ειρηνοδικείου Βόλου, διετάχθη ο Δήμος να καταβάλει στην εταιρεία το παραπάνω ποσό και 200 ευρώ ως δικαστικά έξοδα.

Η γνωμοδότηση του δικηγόρου ήταν πως ο Δήμος πρέπει να προχωρήσει σε συμβιβασμό προκειμένου να αποφύγει την οικονομική επιβάρυνση σε περίπτωση άσκησης ένδικών μέσων.

Προϋπόθεση για την επίτευξη του συμβιβασμού αποτελεί η δήλωση παραίτησης της εταιρείας από οποιαδήποτε περαιτέρω ενέργεια διεκδίκησης του οφειλόμενου ποσού, ενώ ο δήμαρχος θα διαπραγματευτεί με τον αντίδικο την περικοπή των τόκων και των προσαυξήσεων. Σχετική απόφαση έλαβε στις 19 Αυγούστου η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου.

Πηγή: e-thessalia.gr

Print Friendly, PDF & Email

Σχόλια

σχόλια

Ο κάθε αναγνώστης του karla.news μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές.

Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του.

Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam).

Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

 

 

Αναζήτηση

Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο Σύνδεση

Τηλέφωνα Επικοινωνίας