Εν όψει Ψυχοσάββατου 2016. Εις μνήμην του αδικοχαμένου νεαρού Κωνσταντίνου Πολύζου

Εν όψει Ψυχοσάββατου 2016. Εις μνήμην του αδικοχαμένου νεαρού Κωνσταντίνου Πολύζου

serafim-peiraiosΤου π. Αθανάσιου Ι. Σκοπιανού, Ιερέα στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου Καναλίων

Εν όψει Ψυχοσάββατου 2016. Εις μνήμην του αδικοχαμένου νεαρού Κωνσταντίνου Πολύζου στην Σιάτιστα Κοζάνης. Μία είδηση που δεν είδε και τόσο το φώς της δημοσιότητας παρ΄ όλο που συγκλόνισε το έγκλημα αυτό το πανελλήνιο.
Του Μητροπολίτη Πειραιώς Σεραφείμ: Συγκλονιστική μαρτυρία για την ύπαρξη ψυχής

Ἐν Πειραιεῖ τῆ 19/2/2016
Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Θ Ε Ν
ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ

Η πρόσφατη αποκάλυψι του ειδεχθούς εγκλήματος δολοφονίας στην Σιάτιστα Κοζάνης του νεαρού Κωνσταντίνου Πολύζου δημοσιοποίησε ένα εκπληκτικό γεγονός που δυστυχώς πέρασε ασχολίαστο και το οποίο συντρίβει και κονιορτοποιεί το αθειστικό κοσμοείδωλο και τις ληρώδεις ανοησίες των δήθεν προοδευτικών ριζοσπαστών «διανοουμένων» ότι ο άνθρωπος είναι μόνο ό,τι φαίνεται και ότι προέρχεται από το πουθενά και την τυχαιότητα και βαδίζει στην εκμηδένιση και την ανυπαρξία, ένας τυχαίο και ανερμάτιστος κρίκος σε μία τυχαία και ανερμάτιστη, άλογη και ασυνείδητη διαδικασία εξέλιξης.

Το συγκλονιστικό γεγονός ερείδεται στην μαρτυρία του κ. Σαράντη Λιάκου κυνηγού, ο οποίος κατά την διάρκεια κυνηγητικής εξορμήσεως οδηγήθηκε από τους κυνηγητικούς του σκύλους στην διαμελισμένη σορό από άγρια ζώα του θύματος της δολοφονίας Κων/νου Πολύζου, την οποία θεώρησε ότι ανήκει σε αποθανόντα μετανάστη και δεν ενημέρωσε αυθωρεί τις Αρχές. Όπως ο ίδιος όμως κατέθεσε σε όνειρό του εμφανίσθηκε το θύμα της δολοφονίας και του απεκάλυψε τα στοιχεία της ταυτότητός του, παρακινώντας τον να ενημερώσει τις Αστυνομικές Αρχές της χώρας και έτσι να ξεκινήσει η αποκάλυψη του αγρίου και φοβερού αυτού εγκλήματος.

Το ανωτέρω εκπληκτικό γεγονός δεν σχολιάστηκε από τους «ειδικούς» της ενημέρωσης και θεωρήθηκε ως ανάξιο προσοχής. Είναι όμως εξαιρέτως συγκλονιστικό και αποδεικτικό της υπάρξεως της ανθρωπίνης ψυχής που υπερβαίνει το φυσικό θάνατο και δεν εγκλείεται στην υλική διάσταση της ζωής.
Το συγκεκριμένο γεγονός που κατέθεσε ο αξιόπιστος κ. Λιάκος αποτελεί μία από τις αναρίθμητες αποδείξεις για την ύπαρξη της ανθρωπίνης ψυχής που επιμαρτυρεί την αλήθεια την οποία διακηρύσσει διαχρονικά η Αγία μας Ορθόδοξος Καθολική Εκκλησία.

Οι πνευματικές εκδηλώσεις της ανθρωπίνης ψυχής και οι αποδείξεις για την ιδιαιτέρα υποστασή της είναι βέβαια το ενσυνείδητο πνεύμα μας και το ενσυνείδητο εγώ μας. Η συνείδησι και η συνειδητή αντίληψη των εννοιών του αγαθού, του καθήκοντος του δικαίου και του αντιστρόφου των εννοιών αυτών. Η μεταβολή σε ιδέες όλων των επί του σώματός μας υλικών επιδράσεων και εντυπώσεων ενδοοργανικών και εξωτερικών, η δυνατότητα της μη ικανοποιήσεως διά της βουλήσεως και της θελήσεώς μας όλων των επί του σώματός μας επιδράσεων. Η συνειδητή και δυναμική επίδραση επωφελώς και επιβλαβώς της πνευματοβολίας της ψυχής μας στο ίδιο μας το σώμα αλλά και σε άλλα πρόσωπα και αντικείμενα, η υποβολή ειδική αλλά και ομαδική, η εκούσια συνειδητή βασκανία, η τηλεπάθεια, ο προφορικός λόγος και ο ενδιάθετος λόγος, η συνειδητή μνήμη η ανάπλασι και η αναγνώρισι και η συνειδητή προσοχή, γνώσις, επιστήμη και φαντασία, η πνευματική ικανότης, ιδιοφυία και μεγαλοφυία ασχέτως των διαστάσεων και του βάρους του σώματος και του εγκεφάλου, τα όνειρα και ιδίως τα προγνωστικά και προφητικά οράματα, οι σε έκσταση οπτασίες καθώς και οι συναισθηματικές και ηθικές ατέλειες και ανεπάρκειες της παρούσης ζωής που δεν μπορούν να αιτιολογήσουν την υφισταμένη νομοτέλεια.

Επιπρόσθετες αποδείξεις για την ιδιαιτέρα υπόσταση της ανθρωπίνης ψυχής a contrario (εκ του εναντίον) από την υποστατικότητα των πονηρών πνευμάτων, είναι η τηλενέργεια και τηλεκινησία, ο υπνωτισμός, η γοητεία και η κατάρα, η νοομαντία, η ενδοσκοπία και η αυτόματος γραφή, η εξωπλασία ή τηλεπλασία (εκτόπλασμα), η μαγεία, η καταληψία, η ακαία, η αιώρησι, η διπλή ή πολλαπλή προσωπικότης, η ξενογλωσσία των διαμέσων, η ιδεοπληγία-ιδεοπλασία και η ψευδαίσθησι.

Το τραγικό θύμα της ειδεχθούς δολοφονίας Κων/νος Πολύζος με την μεταφυσική του παρέμβαση για την αποκάλυψη του εις βάρος του εγκλήματος, απέδειξε για μια εισέτι φορά ότι ο άνθρωπος έχει πλαστεί αθάνατος, μέτοχος της αιωνιότητος και κοινωνός δυνάμει της αιωνίου ζωής του Δημιουργού του.

Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ
+ ο Πειραιώς ΣΕΡΑΦΕΙΜ

Η διεύθυνση στο διαδίκτυο που μηλάει ο κυνηγός για τα 3 όνειρα που είδε. www.youtube.com/watch?v=IJsyRwR6pkY

Print Friendly, PDF & Email

Σχόλια

σχόλια

Ο κάθε αναγνώστης του karla.news μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές.

Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του.

Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam).

Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

 

 

Search in Site

Αφήστε το σχόλιό σας

Η διεύθυνση email σας δεν δημοσιεύετε.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.