Εντυπωσίασε στο Πομόριε της Βουλγαρίας το χορευτικό τμήμα του Πολιτιστικού Συλλόγου “Η Νέα Αγχίαλος”

Στο πλαίσιο επίσκεψης μετά από πρόσκληση της αδελφής πόλης

0
232 views

Την παλιά Αγχίαλο, σημερινό Πομόριε στη Βουλγαρία, τον τόπο καταγωγής των σύγχρονων Αγχιαλιτών του Δήμου Βόλου επισκέφθηκαν τα μέλη του Αθλητικού και Πολιτιστικού Συλλόγου “Η Νέα Αγχίαλος” με στόχο την ανανέωση σχέσεων φιλίας που έχουν επισφραγιστεί με την αδελφοποίηση των πόλεων Νέας Αγχιάλου και Πομόριε.
Με τη συνοδεία φίλων και μελών και άλλων συλλόγων από το Βόλο και την Ευξεινούπολη η τετραήμερη επίσκεψη πρόσφερε σε όλους μοναδικές εμπειρίες χαρά και διασκέδασης σε συνδυασμό με ξεναγήσεις και πολιτιστικές συναντήσεις.

Στο κατάμεστο κλειστό θέατρο της Πομόριε τα χορευτικά τμήματα του Συλλόγου “Η Νέα Αγχίαλος” με επικεφαλή τον κ. Τριαντάφυλλο Γκογκινούδη, εντυπωσίασαν  το κοινό αποσπώντας επαινετικά σχόλια και θερμό χειροκρότημα. Η εκδήλωση που διοργανώθηκε από το Σύλλογο “Η Αγχίαλος”  Βουλγαρίας πραγματοποιήθηκε με την ευκαιρία της συμπλήρωσης 20 χρόνων από την ίδρυση του διατηρώντας στενές σχέσεις με τον αντίστοιχο της Νέας Αγχιάλου που δίνει το “παρών” κάθε χρόνο πιστοποιώντας τη θέρμη των δεσμών συνεργασίας.

Από το Βόλο και την Ευξεινούπολη με ρίζες από την Ανατολική Ρωμυλία τα μέλη της αντιπροσωπείας με τη συνοδεία των μελών του Συλλόγου Διατήρησης και Προβολής και των μελών του Συλλόγου Διατήρησης και Προβολής της Παράδοσης της Ανατολικής Ρωμυλίας Ευξεινούπολης και του Πολιτιστικού Συλλόγου Αγίου Γεωργίου Βόλου καθώς και της Αντιδημάρχου Βόλου Γεωργίας Μποντού – Τοκαλή η επίσκεψη ολοκληρώθηκε με τη δέσμευση για ανάλογη επίσκεψη την επόμενη χρονιά και με τη χαρά της σχετικής αναμονής.

Print Friendly, PDF & Email

Σχόλια

σχόλια