Εμμονή με τα Social media

0
914

Οι Δήμαρχοι της Περιφέρειας προτείνω να πιάσουν επιτέλους δουλειά. Να σηκώσουν τα μανίκια μαζί με τους Αντιδημάρχους. Να δρομολογήσουν έργα, να αξιοποιήσουν κονδύλια από την Ε.Ε. και εθνικούς πόρους να γίνουν να δρομολογηθούν έργα υποδομής που χρειάζεται η τοπική κοινωνία.

Αθλητισμός, πολιτισμός, θέατρο, παιδεία, Γεωργία, Σχολεία, Καθαριότητα, Κέντρα φιλοξενίας για άστεγους ή άπορους πολίτες. Να υπάρχουν εργοτάξια πανού.

Κοινωνική μέριμνα χωρίς τυμπανοκρουσίες θόρυβο και συνεχή άσκοπη προβολή στα social media.

Αδιανόητο ο εκάστοτε (εκλεγμένος) Δήμαρχος να αναρτά κάθε ασημαντότητα ώστε να φαίνεται δραστήριος. Η κοινωνία υποφέρει, στερείται αγωνίζεται για επιβίωση. Πληρώνει δημοτικούς φόρους και τέλη που έχουν ανταποδοτικό χαρακτήρα.

Εκνευρίζεται, οργίζεται βλέποντας τους καλά αμειβόμενους άρχοντες της Τοπικής Αυτοδιοίκησης να αυτοεγκωμιάζονται και να επαίρονται καθημερινώς για τα αυτονόητα.

Λίγη σοβαρότης

ΒΑΣΙΛΗΣ ΝΟΥΛΕΖΑΣ
Δικηγόρος

Print Friendly, PDF & Email

Σχόλια

σχόλια

Προηγούμενο άρθροΑΣ Ρήγας Φεραίος: “Επέκταση συνεργασίας με Σάκη Αραμπατζή”
Επόμενο άρθροKarla.News: Με σεβασμό στην αλήθεια
Δεν είναι εύκολο να μιλήσει κανείς για τον εαυτό του... Ας γνωριστούμε με τον Καυστικό λοιπόν. Με λένε Γιάννη και ανήκω στην γενιά των σαρανταπεντάρηδων. Έχω δυο μεγάλες αγάπες στην ζωή μου, την πένα μου και τις εξερευνήσεις. Ωστόσο, η επιστήμη του ελέγχου του νου ήταν πάντα το στοίχημα με τον εαυτό μου. Από τότε που με θυμάμαι, ήθελα απλά να κρίνω τα κοινά με τον δικό μου τρόπο - και τα κατάφερα. Διάβασα πολύ, θυσίασα πράγματα, προσπάθησα να γίνω όσο καλύτερος μπορούσα, και η προσπάθεια συνεχίζεται. Πνεύμα ανήσυχο και δραστήριο, δεν σταματώ να εμπλουτίζω τις γνώσεις μου, να παρακολουθώ ανελλιπώς τα δρώμενα σε όλα τα χωριά του δήμου μας και να τα σχολιάζω με ιδιαίτερα καυστικό τρόπο. Ευχαριστώ τους ιδιοκτήτες του karlanews για την αποδοχή τους. Ευχαριστώ επίσης προκαταβολικά όλους εσάς που θυσιάζετε τον πολύτιμο χρόνο σας για να διαβάσετε τις απόψεις μου.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.